1. kolo Okresního poháru: Olešnice v O. h. - České Meziříčí B 1:5 (1:2)

Olešnice v O. h. - České Meziříčí B 1:5 (1:2). 45. Tamáš Emil - 35. Facuna Petr (Baše David), 44. Baše Karel, 55. Horký David (Hrudík Petr), 65. Novák Tomáš (Hrudík Petr), 68. Hrudík Petr (Tomášek Petr). ŽK: 2:1 (40. Švorc Jan, 42. Martínek David - 40. Frynta Petr). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80.
České Meziříčí B: 
Havel Patrik - Frynta Petr, Brouček, Jančura David, Hrudík Petr - Baše David, Tomášek Petr, Novák, Facuna - Baše Karel, Horký David
Syrůček Petr, trenér ČM B: Platili jsme za favorita utkání, což jsme rozhodně v první polovině utkání neprokazovali. Výsledek 2:1 v poločase nebyl vůbec rozhodující, i soupeř nás docela prověřil. Na poměrně nekvalitním terénu se stupňovala neukázněnost hry v soupeřových řadách. Po prvních 45minutách jsme v kabině kladli důraz právě na disciplínu a klid v rozehrávce na míči, což považuji za rozhodující v druhé půli a finálním výsledku zápasu. Nenechali jsme se vyprovokovat k oplácení. Za výsledek musím poděkovat všem hráčům, jak za stav 1:5, tak i za bojovnost na totálně příšerném terénu.