České Meziříčí - Lípa n. O. 4:2 (2:2)

České Meziříčí - Lípa n. O. 4:2 (2:2). 23. Baše Lukáš, 31. Tomášek Jan (Krajňák), 58. Tomášek Jakub (Baše Lukáš), 70. Čiháček (Hlavsa) - 6. Čepelka, 13. Sikora Tomáš. ŽK: 0:1 (85. Tulka). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 110.
České Meziříčí:
Frynta David - Havel Tomáš, Kozák (81. Holeček), Slánský, Krajňák - Rezek, Hlavsa, Čiháček (75. Novák), Tomášek Jan (75. Hrudík Petr) - Tomášek Jakub (71. Tomášek Petr), Baše Lukáš
Lípa nad Orlicí: Janeček - Kozel, Mondík Radek, Mondík David, Palán, Škop (51. Doleček), Brzokoupil (67. Tulka), Čepelka (80. Vlček), Sikora, Kafka, Charvát
Šnajdr Martin, trenér ČM: Po šíleném začátku utkání jsme po našich chybách pustili soupeře do dvoubrankového vedení. Postupně jsme začali mít hru pod kontrolou a nakopla nás chyba obrany Lípy, kdy jsme snížili a do poločasu jsme zaslouženě skóre vyrovnali. Druhý poločas jsme již měli jednoznačně pod naší kontrolou, Lípu jsme nepustili do žádné šance a sami jsme z mnoha šancí dvě proměnili a zaslouženě zvítězili.
Beran Libor, vedoucí mužstva Lípy: Do 20té minuty jsme předváděli slušný fotbal a vedli 2:0. Chybnou malou domů jsme posadili domácí do sedla a ti již otěže zápasu nepustili z rukou. Soupeř nás předčil v kondici i nasazení a tak bere zcela zaslouženě tři body. V plné nahotě se ukázalo, že mizerná letní příprava a minimum přátelských zápasů se někde musí negativně projevit.