České Meziříčí - Lípa nad Orlicí 3:1 (1:1)

České Meziříčí - Lípa nad Orlicí 3:1 (1:1). 42. Baše Lukáš (Ježek), 61. Baše Lukáš (Krajňák), 73. Tomášek Jakub - 14. Provazník Lukáš. ŽK: 1:3 (80. Baše Lukáš - 75. Mondík Radek, 75. Provazník Lukáš, 76. Brzokoupil Milan). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 160.
České Meziříčí:
Frynta David - Havel Tomáš (60. Hrudík Petr), Slánský, Tomášek Jan, Krajňák (60. Rezek Jakub) - Jančura (75. Borecký), Hlavsa, Čiháček, Ježek - Tomášek Jakub (75. Tomášek Petr), Baše Lukáš
Lípa nad Orlicí: Hlach - Mondík David (79. Doležal), Mondík Radek, Palán, Škop, Provazník Lukáš, Brzokoupil, Vašata (53. Tulka), Šreibr, Kozel, Charvát
Šnajdr Martin, trenér ČM: V prvním poločase jsme po chybě inkasovali a hosté spoléhali na rychlé protiútoky. Jinak jsme měli hru pod kontrolou, ale nemohli jsme se dostat do koncovky. Ve druhém poločase se hrál fotbal podprůměrné úrovně z obou stran. Vybojované vítězství.
Beran Libor, vedoucí mužstva Lípy n. O.: Dnešní zápas kopíroval ty předešlé. Hra v poli vcelku dobrá, do šancí se dostáváme, ale jejich proměňování je tragédie. Když k tomu přidám fakt, že každý zápas uděláme minimálně dvě fatální individuální chyby v obraně, je nabíledni, že body dělat nebudeme. Během krátké letní pauzy máme o čem přemýšlet a hlavně konat.