České Meziříčí/Nové Město - Stěžery 2:4 (1:4)

České Meziříčí/Nové Město - Stěžery 2:4 (1:4). 17. Ptáček, 69. Čížek - 7. Špičan Jan, 13. Ficenec David, 35. Sehnoutek Štěpán, 36. Vácha Jan. ŽK: 0:0. Diváků: 30. (UMT v NM)
Rozhodčí: Machač Libor
České Meziříčí/Nové Město: Kučera - Rind Lukáš, Lepšík, Fňouk, Štěpán - Ptáček - Šoun Michal, Čížek, Bouša Jan, Němeček - Vlášek. Střídali: Valtera, Coufal M.
Slezák Miroslav, trenér: Stěžery nám ukázaly, že právem patří na čelo tabulky. Aby jsme proti nim uspěli, museli by jsme přidat na důrazu v našem vápně, kde jsme 2x neodkopli míč a natropit méně chyb. Stěžery se po těchto chybách rychle ujali vedení. Nám svitla naděje po skvěle kopnutém rohu a ještě lepším zakončení hlavou Davida Ptáčka, ale hosté přidali ještě dvě branky a o poločase to vypadalo na ručník. Do druhého poločasu jsem změnili rozestavení, ale už se nám podařilo pouze snížit, dobře kopnutou standardkou a dobrým přeběhem opět Davida Ptáčka, který zmátl hostujícího brankáře. Chválím kluky za druhý poločas, odehrát takhle i první, tak body určitě získáme.