České Meziříčí - Police nad Metují 6:2 (2:1)

České Meziříčí - Police nad Metují 6:2 (2:1). 30. Ježek (Tomášek Jan), 43. Tomášek Jakub (Baše Lukáš), 51. Ježek (Jančura), 61. Ježek (Hlavsa), 80. Baše Lukáš (Ježek), 85. Hrudík Petr (Tomášek Jakub) - 22. Klapkovský, 77. Rieger. ŽK: 2:1 (53. Jančura, 61. Tomášek Jan - 73. Vik). ČK: 0:0. Diváků: 110.
České Meziříčí:
Frynta David - Havel Tomáš, Kozák, Slánský, Krajňák (75. Hrudík Petr) - Jančura (73. Rezek), Hlavsa, Tomášek Jan, Ježek - Tomášek Jakub, Baše Lukáš (80. Tomášek Petr)
Police nad Metují: Bouška (80. Klimeš) - Rieger, Semerák (80. Hlávka), Kudláček, Bergmann, Kollert (66. Sivak), Jandík, Klapkovský, Mucha, Vik, Šolc
Šnajdr Martin, trenér ČM: Sezonu jsme zakončili vysokou výhrou nad již postupující Policí. V úvodu nás hosté přehrávali a my se nemohli dostat do tempa. Po laciném gólu jsme se probrali a aktivita se přesunula na naše kopačky. Polici jsme dostali pod tlak, zazdili dvě tutovky, ale na konci poločasu jsme výsledek zaslouženě otočili. V druhé půli jsme pokračovali v dobrém výkonu, hosty nepustili do větších šancí a naopak jsme přidali další pohledné góly. Vítězství je zcela zasloužené, a kdybychom proměnili nebo lépe vyřešili naše šance, Police by odjela s dvouciferným výsledkem. Chválím celý tým za skvěle zvládnutý závěr sezony!
Klimeš Karel, předseda oddílu Police n. Met.: Dnešní výkon nebyl hoden lídra soutěže. Pocit sebeuspokojení rozhodl. Toto snad bude pro hráče varování, poněvadž s tímto v 1.A bychom tvrdě narazili. Sezóna se jinak hodnotí kladně, ale máme na čem pracovat.