Krajská soutěž Starších žáků sk. B 2012/13

Krajská soutěž Starších žáků sk. B 2012/13

 

26.kolo: České Meziříčí - Vrchlabí B 1:15 (0:7). Šlor
Rozhodčí: Hlavsa
Miroslav Slezák, trenér ČM: V posledním utkání v sezóně i soutěži jsme dostali pořádnou nálož. Náš mladý tým na tuto soutěž nemá. Jsme rádi, že jsme soutěž vůbec dohráli a příští sezónu začneme novou etapu. Snad vydařenou a správnou. Díky všem, kteří se na celé sezóně podíleli.


 

25.kolo: Meziměstí/Teplice - České Meziříčí 6:1 (3:1). Hladík
Rozhodčí: Halama

Miroslav Slezák, trenér ČM: Zápas s Meziměstím/Teplicemi nám ukázal, že do této soutěže opravdu nepatříme. Máme pár fotbalových okamžiků, ale tým tvořený převážně z mladších žáků na vyspělejší soupeře nestačí. mě nezbývá než poděkovat těm co jeli a alespoň se trochu snažili, ti kteří zápas odchodili to vědí sami.


 

24.kolo: České Meziříčí - Stará Paka/Nová Paka 0:5 (0:2)
Rozhodčí: Mucha

Michal Šmákal, trenér ČM: V poslepované sestavě jsme se snažili být soupeři vyrovnaným soupeřem. Po zranění brankáře šel do branky David Samek (ml. žák) a bohužel mu kluci moc nepomohli. Po vyražených balonech mu naše obrana pouze fandila a nepomohla odkopem, i když jimto do hlavy tlučeme pořád.


 

23.kolo: Hostinné - České Meziříčí 3:0 kontumačně
Rozhodčí: Šiling
České Meziříčí do Hostinného neodjelo pro nedostatek hráčů


 

22.kolo: Rozkoš/Babí - České Meziříčí 9:0 (4:0)
Rozhodčí: Linhart
Miroslav Slezák, trenér ČM: Všem hráčům, kteří jeli děkuji. A velké díky patří starostovi obce České Meziříčí Milanu Žďárkovi, který vzal vícemístné obecní auto, dělal řidiče a vydržel tam s námi do konce.


 

21.kolo: České Meziříčí - Rozkoš/Babí 0:8 (0:3)
Rozhodčí: Kudláček

Miroslav Slezák, trenér ČM: Na zápas s doposud neporaženým soupeřem se nám sešlo 10 hráčů. Tento počet byl ovlivněn souběžně hraným utkáním ml. žáků v Rokytnici. Domácí i v deseti byli celkem obstojným soupeřem. Bojovali, co jim síly stačili. Pochvalu zaslouží všech 10 kluků co bylo na hřišti. Vyzdvihl bych pouze brankáře Kryštofa Šlora, který nás svými zákroky zachránil od většího přídělu.

 

20.kolo: Hronov/Police - České Meziříčí 13:0 ( 6:0)
Rozhodčí: Čejchan

Miroslav Slezák, trenér ČM: Po domácím debaklu jsem utrpěli v Hronově další.. Popravil nás střelec Žiga který nám za tyto dva zápasy nasázel 11 branek. z naší strany fotbal hroznej. Pochvalu zaslouží za bojovnost Hrudík a Hladík.

 

19.kolo: České Meziříčí - Hronov/Police 1:12 (1:6). Jelen Daniel
Rozhodčí: Mucha
Miroslav Slezák, trenér ČM: Po čarodějnickém reji se oba týmy sešli v 11 hráčích. První branku zápasu vstřelili domácí, ale pak už na hřišti vládl pouze jeden tým a tím byli hosté. U domácích absence 4 hráčů, kteří se na to s prominutím vybodli a obrovský respekt před Danem Fialou (roč. 2003), který si troufl jít hrát proti 5 let starším hráčům.
 

18.kolo: Vrchlabí B - České Meziříčí 5:0 (3:0)
Rozhodčí: Styblík
Miroslav Slezák, trenér ČM: K utkání do vzdáleného Vrchlabí jsme odjížděli pouze v 10 hráčích. Na venkovní zápasy je to už asi pravidlo. Za mírného deště jsme i v deseti hráčích odehráli slušné utkání, klukům nelze nic vytknout, bojovali a ve druhé půli hráli i slušný offside systém. Smutné na tom je, že to byl soupeř z kategorie hratelných, ne-li dokonce soupeř na poražení. Všem klukům, kteří jeli moc děkuji.
 

17.kolo: České Meziříčí - Meziměstí/Teplice 2:0 (1:0). Ševc Martin, Roubal Zdeněk
Rozhodčí: Martínek
Miroslav Slezák, trenér ČM:  Pro hosty to bylo první jarní utkání, kde na nich byla znát nerozehranost. Domácí hráči celý zápas odjezdili skvěle. Slabší výpadek měli pouze na začátku druhé půle. První branka padla po ose Roubal, Ševc u druhé si to chlapci vyměnili. Týmu děkujeme za skvělý výkon a velkou pochvalu zaslouží Nosálek Martin, Který po 3 měsících bez fotbalu odehrál výborné utkání.
 

16.kolo: Nová Paka/Stará Paka - České Meziříčí 6:0 (3:0)
Rozhodčí: Janota
Miroslav Slezák, trenér ČM: Na zápas jsme odjeli pouze v 10 hráčích, což se projevilo na hře i výsledku. Hřiště bylo místy pod vodou, to nám taky moc nepomohlo. navíc 15 minut před koncem se spustil hrozný slejvák. Obdivuji všechny, že to takhle zvládli a největší obdiv patří brankáři Kryštofovi Šlorovi.

 

15. kolo: České Meziříčí - Hostinné 1:11 (0:5). Holeček - Hančovský 3, Pištera 3, Rylka 2, Andrle, Ludvík, Kudrna
Rozhodčí: Mucha
Miroslav Slezák, trenér ČM: Do prvního utkání jsme nastoupili v hodně poslepované sestavě.. V pátek  se nám navíc zranil brankář, za kterého musel zaskočit brankář mladších žáků, který ve velké brance stál poprvé (za výpomoc mu patří velký dík).. Zápas nemusel skončit takovým debaklem, kdyby jsme dokázali proměnit šance.

-----------------------------------------------------
 

14.kolo: Týniště - České Meziříčí 6:1 (3:1). Branka ČM: Roubal Zdeněk
Rozhodčí: OFS RK

13.kolo: České Meziříčí - Hronov/Police 0:1 (0:1).
Rozhodčí: Jehlička

12.kolo: Vamberk/Doudleby - České Meziříčí 12:0 (2:0).
Rozhodčí: Bednář st.

11.kolo: České Meziříčí - Olympia HK B 0:6 (0:3)
Rozhodčí: Ježek Václav

10.kolo: Meziměstí/Teplice - České Meziříčí 3:0 (1:0)
Rozhodčí: OFS Náchod

9.kolo: České Meziříčí - Rozkoš/Babí 1:4 (1:1). Ševc Martin
Rozhodčí: Hlavsa

Miroslav Slezák, trenér ČM: Bohužel po vydařeném 1.poločase přišel úpadek a hosté byli lepší díky chybám domácích. Utkání se hrálo za nevlídného počasí, ale v přátelském duchu.

8.kolo: Třebechovice - České Meziříčí 10:1 (2:0). Branka ČM: Ševc Martin
Rozhodčí: Mucha

7.kolo: Police/Hronov - České Meziříčí 2:3 (1:2). Ševc Martin 2, Roubal
Rozhodčí: Říha, Halama

6.kolo: České Meziříčí - Vamberk/Doudleby 0:7 (0:2).
Rozhodčí: Martínek

Miroslav Slezák, trenér ČM: První půle byla od domácích celkem slušná. Ale druhá byl pravý opak a hosté jí celou ovládli. Gratulujeme hostům k výhře.

5.kolo: České Meziříčí - Týniště 1:2 (0:2). Branka ČM: Ševc Martin
Rozhodčí: Kout

Miroslav Slezák, trenér ČM: Utkání se domácím ze začátku nepovedlo. Inkasovali jsme dvě branky po našich zbytečných chybách. Hru jsem pak srovnali a řekl bych, že jsme byli lepším týmem. Kluci by si za předvedený výkon minimálně bod zasloužili. I přes prohru hráči zaslouží pochvalu.

4.kolo: Olympia HK B - České Meziříčí 6:1 (4:0). Branka ČM: Roubal
Rozhodčí: OFS HK

Miroslav Slezák, trenér ČM: Domácí Olympie byla po celý zápas fotbalovější. Od vyššího rozdílu skóre nás zachránil brankář Kryštof Šlor. Kdyby hráči ze sebe vydali maximum a předvedli zodpovědnější výkon bylo na lepší výsledek.

3.kolo: České Meziříčí - Meziměstí 2:1 (0:1). Branky ČM: Ševc Martin, Ševc Jan
Rozhodčí: Mucha

Miroslav Slezák, trenér ČM: Ve vyrovnaném utkání byli domácí úspěšní a připsali si první body. První poločas byli hosté o maličko lepší. Domácí zahodili penaltu (už druhou v této sezóně). Po přestávce se domácí zdvihli a otočili zápas, kdy hosty k ničemu nepustili. Nestřelili jsme s dvou přímých kopů tyč a břevno. Zasloužená výhra.

2.kolo: České Meziříčí - Třebechovice 2:9 (1:5). Branky ČM: Ševc Martin 2
Rozhodčí: Hlavsa

Miroslav Slezák, trenér ČM: Hosté byli po celý zápas lepším týmem. Zničil nás hráč č. 7 Rous, který pálil ze všech možných pozic. Především střely z dálky. Domácí mohou být rádi, že utkání neskončilo vyšším rozdílem..

1.kolo: RSCM Rozkoš/Babí - České Meziříčí 5:1 (2:0). Branka ČM: Ševc Martin
Rozhodčí: Čejchan

Miroslav Slezák, trenér ČM: Bohužel jsem prospali úvod zápasu, kdy byl ve 3. minutě stav 2:0 pro domácí.. Poločas tak i skončil.. Čestný úspěch zaznamenal Martin Ševc. Na výkonu bylo znát že domácí měli plnou lavičku náhradníku a my celý zápas odehráli v 11 lidech. Nepovedený start do sezony.