Výsledek z neděle 17. března

 
DOROST: České Meziříčí/Nové Město - Červený Kostelec (hřiště UMT v Novém Městě) 3:2 (2:1). 37. a 49. Vacek Matěj, 15. Čížek Vojtěch - 11. Císařovský Daniel, 64. Ježek Vladislav. ŽK: 0:0. Diváků: 30.
Rozhodčí: Knapek Jaroslav
České Meziříčí/Nové Město: Kučera Martin - Valtera, Lepšík, Fňouk, Rind Lukáš - Čížek - Vacek, Šoun Michal, Bouša Jan, Němeček - Vlášek
Slezák Miroslav, trenér: Po řadě omluvenek jsme byli rádi za 11 zdravých hráčů. Do zápasu jsme vstoupili dobře a druhý tým tabulky se nám dařilo přehrávat. V 11. minutě se ujal padající list a Martin si vybral slabší chvilku. To samé se stalo i hostujícímu brankáři po přímáku Vojty. Do poločasu jsme se dostali do vedení díky skvělé práci Vojty Čížka. Ze začátku druhého poločasu jsme rychle navýšili vedení díky špatné rozehře brankáře a pohotovému zakončení Váci. Hosté už jen snížili a a 2x nás zachránila branková konstrukce.
Děkuji hráčům za odmakaný zápas, Martinu Kučerovi za pomoc při absenci Káji, manželům Prouzovým za pochopení a rodičům kluků, kteří obětovali jednu lekci tanečních, aby jsme celý zápas odehráli v 11.