Výsledky z víkendu 23. a 24. března

 
Důležitá výhra áčka! Dorost na umělce v Dobrušce remizoval. Béčko si v prvním přípravném zápase zastřílelo v Jeníkovicích. Dvě branky a k tomu asistenci si připsal navrátilec k fotbalu Láďa Szorád.
 
MUŽI A: České Meziříčí - Předměřice 2:0 (0:0). 74. Ježek z pen. (Fiala Daniel), 81. Vyleťal vlastní (Tomášek Jakub). ŽK: 2:0 (43. Rezek, 86. Vejprava). ČK: 0:1 (47. Markarjanc). PK: 1:0. Diváků: 70.
Rozhodčí: Nývlt Roman, Šiling Karel, Slezák Miroslav (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Adamovič - Havel Tomáš, Slánský (77. Tomášek Petr), Tomášek Jan, Ježek - Rezek Jakub (84. Němeček), Vejprava, Filipi, Tomášek Jakub - Fiala Daniel, Jílek (54. Provazník)
Předměřice: Cudlín Michal - Hošek Ladislav, Markarjanc Boris, Mrkvička Jan, Pekáč Štěpán, Polanský Pavel (82. Jiroušek Petr), Polanský Vojtěch, Netík Boris (76. Paizker Pavel), Šmarda Michal, Žoch David (63. Sataranský Ondřej), Koubalík Petr (76. Vyleťal Ondřej)
Horký David, sekretář ČM: Šťastné ale důležité vítězství a tříbodový start do jara. V prvním poločase byly Předměřice jasně lepší a jen díky výborným zákrokům našeho nového gólmana jsme udrželi bezbrankový stav. Druhý poločas poznamenala brzká červená karta pro stopera hostí. Do vedení nás poslala proměněná penalta po faulu brankáře a vítězství potvrdil vlastní gól Předměřic. Chválím hráče za patřičné nasazení a obzvláště Patrika Adamoviče za nulu, Hagiho který to oddřel  a Dana Fialu, který zařídil vyloučení i penaltu.
Mrkvička Lukáš, trenér Předměřic: Velmi hořká prohra. V prvním poločase jsme měli více ze hry, několik šanci ale kousek štěstí nám vždy chyběl. Druhý poločas výrazně ovlivnila červená karta, díky ní domácí získali víc odvahy a my jsme se soustředění na poctivé bránění a hru na brejky. Bohužel další chyba a darovaná penalta pro domácí a poté smolný vlastní gól. Musíme se poučit z chyb a v dalším zápase toto zaváhání napravit.
 
DOROST: Černíkovice/Solnice - České Meziříčí/Nové Město 1:1 (0:0). Branky: 49. Moskalenko Maksym - 58. Němeček Miroslav. ŽK: 1:1 (87. Kašpar Matyáš - 81. Němeček). Diváků: 22.
Rozhodčí: Jehlička František
České Meziříčí/Nové Město: Štěpán Radek - Valtera, Fňouk, Lepšík, Ptáček - Čížek - Vacek, Šoun Michal, Hoffinger Josef, Bílek - Vlášek. Střídali: Němeček, Rind Lukáš, Bouša Jan, Hoffinger Robert.
Slezák Miroslav, trenér: Na dnešní zápas jsme opět museli řešit post brankáře a volba padla na Ráďu. Zápas byl pro nás důležitý, protože v případě výhry jsme se na našeho soupeře mohli dotáhnout. 
První poločas se nám úplně nepovedl a soupeř byl herně o něco lepší. V poločase jsme si řekli, co zlepšit a i přes první branku v naší sítí jsme zlepšeným výkonem vyrovnali Mírou Němečkem. Další naše šance jsme zahodili, a tak se zrodila remíza. Vzhledem k průběhu utkání je remíza pro oba týmy zasloužená.  
 
MUŽI B, přípravné utkání: Jeníkovice - České Meziříčí B 0:5 (0:1). Branky: 14. Černý Aleš (Dolejší), 52. Szorád, 56. Szorád, 65. Hlavsa, 78. Trnovský (Szorád).
České Meziříčí B: Podstata - Frynta Petr (56. Krajňák), Havel Patrik (56. Baše Martin), Brouček, Španiel - Dolejší (58. Němeček), Tomášek Petr, Hlavsa, Černý Aleš - Szorád, Trnovský