Výsledky z víkendu 27. a 28. dubna

 
SOBOTA
 
DOROST: České Meziříčí/Nové Město - Třebechovice p.O. 5:1 (2:0). 10., 53. a 86. Vlášek Lukáš, 34. Krivčík Petr, 88. Němeček Miroslav - 83. Císař Denis. ŽK: 2:0 (44. Čížek, 86. Vlášek). Diváků: 44.
Rozhodčí: Jehlička František
České Meziříčí/Nové Město: Kučera - Rind Lukáš, Fňouk, Šoun Michal, Lepšík - Coufal Marek, Čížek, Hoffinger Josef, Němeček - Bastl Adam, Vlášek. Střídal: Krivčík
Slezák Miroslav, trenér: Celý týden jsme řešili absence, aby nás na zápas bylo aspoň 11. Zápas jsme i navzdory omluvenkám zvládli za tři body, které pro nás byly povinností. Děkuji za pomoc Péťovi, Adamovi a Pepovi, že nakonec zůstal na celý zápas. Doufám, že se dáme dohromady na příští týden, kdy nás v 6 dnech čekají 3 utkání, ve kterých budeme chtít získat maximální počet bodů. 
 
MUŽI A: České Meziříčí - Meziměstí 4:2 (3:2). Branky: 33. Fiala Daniel, 40. Plšek (Vejprava), 45. Tomášek Jakub, 87. Fiala Josef - 5. Smrček Pavel, 41. Jandík Marek. ŽK: 1:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Průcha Petr, Jehlička František, Horký David (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Adamovič - Ježek, Havel Tomáš, Provazník, Filipi (46. Čiháček) - Fiala Josef, Vejprava (90. Myšák), Tomášek Jakub, Fiala Daniel - Plšek (84. Jílek), Baše Lukáš (87. Tomášek Petr)
Meziměstí: Čížek Petr - Sedláček Jan, Urban Patrik, Kubeček Jakub, Balín Miroslav, Šnábl Petr, Jandík Marek, Jirásek Vojtěch, Krejčí Vojtěch (77. Dobrowolski Alan Michal), Mucha Josef, Smrček Pavel
Horký David, sekretář ČM: Pro diváky to byl skvělý zápas, padaly krásné branky. Pro trenéry už asi tak ne, protože to bylo zase drama až do konce. Ve hře bylo spoustu chyb a ztrát na obou stranách a nám se podařilo více chyb hostů potrestat. Děkujeme hráčům Meziměstí za férovou hru, jejich fanouškům za podíl na atmosféře zápasu a rozhodčímu Tarzanovi za výborný výkon.
Jansa Lubomír, trenér Meziměstí: Výsledková mizérie bohužel pokračuje, ale co se nasazení a bojovnosti týká, odjížděli jsme z Meziříčí se vztyčenou hlavou. Domácím jsme byli víc než vyrovnaným soupeřem. Rozdíl byl v tom, že jsme bohužel neproměnili naše vyloženě šance a domácí trestali skoro nekompromisně. V týdnu doléčíme zranění a v sobotu opět zabojujeme. Soutěž ještě nekončí a je potřeba se rvát o každý bod. Velká pochvala pro HR, Petr Průcha je opravdu muž na svém místě.
 
NEDĚLE
 
MUŽI B: Javornice B - České Meziříčí B 1:1 (0:0). Branky: 86. Mitana Roman z pen. - 48. Černý Aleš. ŽK: 1:2 (75. Mitana Marek - 65. Havel Patrik, 69. Hlavsa Leoš). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 59.
Rozhodčí: Jindáček Milan
České Meziříčí B: Novotný - Baše Martin, Havel Patrik, Brouček, Myšák - Černý Aleš, Tomášek Petr, Hlavsa, Jílek - Trnovský, Bednář. Střídali: Szorád, Červinka, Fiala Daniel, Podstata, Drcmánek