Borohrádek - České Meziříčí B 1:1 (0:0). PK: 4:2

Borohrádek - České Meziříčí B 1:1 (0:0). PK: 4:2. 65. Liška František - 84. Havel Roman. ŽK: 3:1 (18. Brendl David, 80. Nývlt Jan, 90+2. Matějus Pavel - 90+2. Frynta Petr. ČK: 0:0. Diváků: 60.
České Meziříčí B: 
Frynta David - Borecký (70. Frynta Petr), Brouček, Havel Roman, Kupka Aleš - Vošvrda, Tomášek Petr, Hovorka, Hrudík Petr - Havel Patrik (46. Tomášek Jakub), Baše Karel (80. Šimůnek)
Tomášek Petr, trenér ČM B: Utkání se hrálo za teplého počasí a to způsobilo pomalé tempo hry. Soupeři se vyrovnali v pohybu a nasazení, měli jsme sice více ze hry, ale do šancí se obě mužstva příliš nedostávala. Ve druhém poločase šli domácí po pěkné akci do vedení, nám se podařilo vyrovnat po standardní situaci šest minut před koncem zápasu pěknou hlavičkou do šibenice. Myslím, že penaltový bod bychom si spíše zasloužili my, ale bohužel šťastnější byli domácí. Co nám jsou platné názory soupeřů po zápase, jak můžeme být poslední, když herně bychom patřili někde do středu tabulky. Poděkování všem hráčům za odmakaný zápas.