Častolovice - České Meziříčí 1:1 (1:0)

Vzhledem k počtu neproměněných šancí na obou stranách je konečná remíza zřejmě spravedlivá.

Častolovice - České Meziříčí 1:1 (1:0). 8. Sehnal - 51. Baše (Tetřev). ŽK: 4:3. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Frič, Liebisch, Bečvář
Delegát: Galba

Častolovice: Junek – Lorenc – Koblása, Kuhn, Marek – Matěj Cvejn, T. Přikryl, Mráz Pavel( 60. Bulavcsjak), Miloš Cvejn (55. Pinkas) – M. Přikryl, Sehnal

České Meziříčí: Frynta - Borecký (65. Slezák), Tomášek Jan, Kozák, Čiháček - Slánský, Hlavsa, Tetřev (85. Procházka), Krajňak, Ježek (79. Havel Tomáš) - Baše (60. Rezek)

Jan Plašil, trenér AFK Častolovice: „Utkání jsme začali aktivně a do dvacáté minuty jsme mohli vést 4:0, ale proměnili jsme jen jednu šanci. Od třicáté minuty se hosté dostali do hry a byli nebezpeční. Ve druhém poločase byli lepším týmem a zaslouženě vyrovnali na konečných 1:1."

David Horký, vedoucí mužstva ČM: Do Častolovic jsme jeli s vědomím, že jsme tam ještě neprohráli. Prvních třicet minut byli domácí lepší, vstřelili branku po pěkné kombinaci a měli ještě několik velmi dobrých šancí. My jsme nikam nejančili a hráli jsme trpělivě. Ke konci prvního poločasu už jsme byli lepší. Druhý poločas na hřišti existovalo jenom jedno mužstvo, domácí jsme jasně přehrávali. Naši branku vstřelil po pěkné přihrávce Tetřeva Lukáš Baše. Vzhledem k počtu neproměněných šancí na obou stranách je konečná remíza zřejmě spravedlivá. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích.