Častolovice - České Meziříčí 2:2 (2:1). PK: 4:2

MUŽI A: Častolovice - České Meziříčí 2:2 (2:1). PK: 4:2. 5. Brandejs Jan, 37. Přikryl Tomáš - 35. a 69. Tomášek Jakub. ŽK: 1:2 (64. Přikryl Tomáš - 57. Fiala Josef, 90. Havel Tomáš). ČK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Ležík Matěj, Mucha Tomáš, Rychtár Tomáš
Častolovice: Jedlička Jiří - Lorenc Stanislav, Novák Zdeněk, Přikryl Miroslav, Šimerda Filip, Slavík Michal, Ježek Jiří, Huňara Miroslav (85.Brandejs Miloš), Přikryl Tomáš (80.Izák Milan), Vik Tomáš, Brandejs Jan
České Meziříčí: Frynta David - Jančura, Kozák, Slánský, Hrudík (35. Hlavsa) - Rezek, Fiala Josef, Ježek - Baše Lukáš, Havel Tomáš, Tomášek Jakub
Přikryl Miroslav, asistent trenéra Častolovic: Hosté byli především ve druhé půli jednoznačně lepší. V koncovce však selhali a tak utkání dospělo k penaltovému rozstřelu. Tam jsem byli šťastnější.
Šnajdr Martin, trenér ČM: Navázali jsme na dobrý výkon z minulého zápasu, ale ani herní převaha nám stejně jako proti Albrechticím výhru nepřinesla. Opět jsme dojeli na koncovku, protože co dokážeme zazdít, je neskutečné. V koncovce na nás leží deka. Pozitivní je po pěti prohrách vybojovaný bod, ale měli jsme mít tři! Kluky musím za předvedenu hru pochválit, stejně jako trojici rozhodčích, a věřím, že to prokletí v kncovce už zlomíme doma se Skalicí.