Černíkovice - České Meziříčí 1:7 (0:4)

Černíkovice - České Meziříčí 1:7 (0:4). 73. Hanuš - 19. Ježek (Hovorka), 32. Frynta David z pen. (Ježek), 39. Krajňák (Hovorka), 45+1. Hovorka (Krajňák). 78. Tomášek Petr (Slánský), 81. Havel Lukáš (Čiháček). 83. Provazník: ŽK: 3:3. ČK: 0:0. PK: 0:1. Diváků: 150.
Rozhodčí: Beránek, Filip, Kubálek
Delegát: nedelegován

Černíkovice: D. Holoubek - Víteček, Brandejs, Bárta, Vrba – Kučera, Mňuk, Stodůlka, O. Stieber – J. Hanuš, D. Hanuš (73. Jedlinský)

České Meziříčí: Frynta - Slánský, Kozák, Tomášek Jan, Čiháček - Provazník, Hovorka (61. Havel Lukáš), Hlavsa, Ježek (55. Kupka Aleš) - Baše Lukáš (73. Tomášek Petr), Krajňák (80. Rezek)
 

Cejpek Josef, trenér Černíkovic: Neproměňování šancí, kupení chyb a když se k tomu přidá 100% využití šancí soupeře, tak zápas nemohl dopadnout jinak než dopadl. Omlouvám se našim divákům, že si tohle museli s námi vytrpět.

Mikušík Milan, trenér ČM: V utkání se nám povedly pěkné akce, z kterých jsme si vypracovali gólové šance, které jsme proměnili. Myslím si, že naše vysoké vítězství je zasloužené. Domácí se snažili hrát kombinační fotbal, bohužel pro ně selhali v koncovce. Děkuji hráčům za přístup v jarní části sezony.