Černilov - České Meziříčí 1:2 (1:2)

Černilov - České Meziříčí 1:2 (1:2). 25. Roubal Aleš - 4. Plšek (Baše Lukáš), 10. Fiala Josef (Baše Lukáš). ŽK: 1:2 (53. Hartig Jan - 32. Fiala Josef, 65. Roubal). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Smola Vojtěch, Dorotík Petr, Falta Jakub
Černilov: Maléř Jan - Hartig Jan (77. Petrovič Ondřej), Bešík Tomáš, Svatoň Vojtěch, Schwarzer Tomáš, Matoušek Tomáš, Roubal Aleš, Hrubý Jan (60. Jaroš David), Žahour Kryštof (46. Flégl Martin), Holeček Kryštof, Daněk Lukáš.
České Meziříčí: Frynta David - Sekyra (46. Rezek Jakub), Roubal, Havel Tomáš - Fiala Josef (79. Fiala Daniel), Vejprava, Tomášek Jan (88. Mikušík), Tomášek Jakub - Baše Lukáš, Plšek
Kosina Jaroslav, trenér Černilova: Rozhodlo prvních 10 minut a naše chyby. Sice se nám podařilo ještě do poločasu snížit, ale na body to nestačilo. Šance si sice vytvoříme, ale zahazujeme jednu za druhou. Za druhý poločas a převahu na vyložené šance si domácí tým zasloužil bod a penalty. Náš mladý tým zápas odmakal na výbornou. Kromě zakončení našich gólových šancí nemám týmu co vytknout.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Ohromně cenné vítězství na hřišti, na kterém se jen tak vyhrávat nebude. V prvních deseti minutách jsme rozhodli o výhře krásně sehranými kombinacemi, pak už to byl na těžkém podmáčeném terénu boj o každý balón. Přihrát si na pár metrů byl nesmyls, natož kombinovat. Naštěstí pro nás se hraje na góly a ne na počet nakopnutých padesátimetrových balónů. Druhý poločas jsme s velkým štěstím uskákali a odkopali. Jsme rádi, že jsme vítězstvím oslavili znovuotevření Staré hospody v Meřiči.