Černilov - České Meziříčí 4:0 (0:0)

Černilov - České Meziříčí 4:0 (0:0). 64. a 67. Ježek Pavel, 79. Štěnička, 85. Hrubý Jan. ŽK: 2:4. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 164.

Černilov:
Voltr - Zumr, Šrámek, Hrubý V., Schwarzer - Schod (79. Ježek M.), Charous, Štěnička, Hrubý J. - Matoušek (83. Bouchal), Markovič (62. Ježek P.)

České Meziříčí: Baše Karel - Jančura, Kozák, Tomášek Jan, Kupka Aleš - Hovorka - Rezek (70. Krajňák), Havel Tomáš (69. Čiháček), Havel Lukáš (66. Provazník), Ježek - Baše Lukáš

Horák Slavoj, sekretář Černilova: Prvních deset minut bylo z naší strany nervózních. Přišlo hodně diváků a čekali jak se po povedené přípravě a dobrém posílení bude dařit. Zbytek poločasu se však naši borci nastěhovali na polovinu hostí a dobrou kombinací se dosávali do šancí, ale buď jsme byli zbrklí nebo nepřesní. V druhé půlce jsme opět začali nervózně a hosté se dostali k několika nebezpečným zakončením, ale po šťastné první brance, jsme hru jasně ovládli a potěšili naše fanoušky pěknými brankami.

Mikušík Milan, trenér ČM: O výsledku a o třech bodech rozhodl úsek mezi 64. a 67. minutou, kdy jsme si nechali vstřelit kvůli nedůrazu v šestnáctce dva slepené góly a poté už soupeř dokráčel k zaslouženému vítězství. Naše šance na bodový zisk jsme promarnili v prvních 15. minutách druhého poločasu, kdy jsme si vypracovali dvě šance, které jsme špatně vyřešili. Po celý zápas jsme nestíhali v rychlosti a pohybu a z toho pramenili ztráty míčů, fauly a žluté karty. Do příštího utkání musíme tyto činnosti zlepšit.