České Meziříčí - Albrechtice 7:1 (3:0)

České Meziříčí - Albrechtice 7:1 (3:0). 18. Baše Lukáš (Jančura), 28. Havel Tomáš (Hlavsa), 32. Jančura, 49. Ježek (Rezek), 72. Hlavsa (Baše Lukáš), 78. Tomášek Jakub (Baše Lukáš), 81. Ježek (Rezek) - 64. Barták Martin. ŽK: 2:1 (28. Slánský, 66. Tomášek Jan - 90. Brandejs Daniel). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 154.
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš (74. Hrudík Petr), Kozák, Slánský, Tomášek Jan - Rezek, Hlavsa, Čiháček, Ježek - Jančura (72. Tomášek Jakub), Baše Lukáš (78. Tomášek Petr)
Albrechtice: Králík – Barták, Sršeň, Jedlička, Jaroš – Brandejs, Sychra, Chvojan, Forejtek – Pinkas, Velíšek
Šnajdr Martin, trenér ČM: Utkání jsme měli celé utkání pod kontrolou, hosté hrozili pouze z protiútoků. Konečné skóre mohlo být dvojciferné. Děkuji hráčům za předvedený výkon.
Kchop Rostislav, trenér Albrechtic: To, že většina hráčů se bála hrát a nechtělo se jim běhat a nezopakoval se výkon ze zápasu z před týdnem je jedna věc. Druhá věc je, že jsme od nějaké 25. minuty hráli v podstatě o 10ti, protože Forejtek si obnovil zranění a na lavičce nikdo nebyl...5 hráčů základní sestavy je dlouhodobě zraněno...Mohl bych pokračovat dál, ale pouze se zeptám...kde jsou adekvátní náhrady? Takto se nedá hrát žádná soutěž!