České Meziříčí B - Dobré 1:5 (0:3)

České Meziříčí B - Dobré 1:5 (0:3). 81. Havel Patrik - 15. Švorc Ondřej, 21. Pohl Luboš, 31. Sedláček Michal, 60. Dostál Jan, 71. Dostál Michal. ŽK: 2:1 (66. Tomášek Petr, 84. Rezek - 49. Dostál Michal). ČK: 0:0. Diváků: 113.
Rozhodčí: Zelinka Jiří, Knapek Jaroslav, Petr jan
České Meziříčí B: Šlor - Trnovský, Brouček, Holeček, Kupka Aleš (74. Drcmánek) - Vošvrda (65. Černý Aleš), Tomášek Petr, Rezek, Baše David - Bednář (65. Havel Patrik), Fiala Daniel
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Utkání jsme začali velkým tlakem a vytvořili si několik slibných brankových příležitostí. Bohužel žádnou z nich jsme nevyužili a byli to naopak hosté, kterým se podařilo jít do vedení. Od té doby nastal útlum v naší hře a v obranné činnosti jsem hodně chybovali a soupeř naše chyby trestal. Hned v úvodu 2. poločasu jsme si opět vypracovali několik šancí, ale znovu to byl soupeř, kterému se podařilo vstřelit čtvrtou branku. Dobré bylo důraznější a hlavně přesnější v zakončení a zaslouženě si odváží 3 body, nás můžou mrzet neproměněné šance v úvodu zápasu, utkání se tak mohlo vyvíjet zcela opačně.