České Meziříčí B - Přepychy B 3:1 (3:1)

České Meziříčí B - Přepychy B 3:1 (3:1). 15. Bednář Roman, 36. Bastl Adam, 41. Dolejší Radim - 6. Tomín Martin. ŽK: 0:1 (44. Michalík Matěj). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 93.
Rozhodčí: Machač Libor, Falta Jakub, Knapek Jaroslav
České Meziříčí: Podstata - Šlor, Holeček, Brouček, Španiel - Černý Aleš, Tomášek Petr, Tomášek Jakub, Schejbal - Bednář, Havel Patrik. Střídali: Dolejší, Frynta Daniel, Bastl Adam, Vošvrda, Němeček.
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Hned od úvodu to vypadalo, že si se soupeřem poradíme, ale opak byl pravdou. Z prvního rohového rohovém kopu šli hosté do vedení a chvilku nám trvalo, než jsme se z toho vzpamatovali. Naštěstí se nám podařilo ještě do poločasu skóre otočit a do šaten jsme šli s dvoubrankovým vedením. Ve 2. poločase jsme mohli naše vedení několikrát navýšit, ale to se nám nepodařilo. Také soupeř několikrát zahrozil, ale naštěstí ani jemu se nepodařilo ve 2.poločase branku vsítit. Po celý zápas jsme měli mírnou převahu a vzhledem k většímu množství našich brankových příležitostí je naše vítězství zasloužené. Gratulace Radimovi alias "Lábusovi" ke vstřelení 1. mistrovské branky - budeš to mít drahý !!!