České Meziříčí B - Rokytnice v Orlických horách 3:4 (1:3)

České Meziříčí B - Rokytnice v Orlických horách 3:4 (1:3). Branky: 7. Vlášek Lukáš (Brzek), 58. Kupka Aleš, 74. Pelant Pavel vlastní - 19. a 20. Kunc Petr, 40. Havlíček Filip z pen., 49. Víděňský Adam. ŽK: 1:3 (84. Brouček - 38. Vídeňský, 53. Presbuchý, 83. Forche). ČK: 1:0 (86. Brouček). PK: 0:1. Diváků: 38.
Rozhodčí: Zelinka Jiří, Knapek Jaroslav, Slavkay Jan
České Meziříčí B: Šlor - Holub, Brouček, Holeček, Frynta Petr - Vlášek, Kupka Aleš, Černý Aleš, Schejbal - Mirga, Brzek. Střídali: Černý Jakub, Tomášek Petr, Drcmánek Jan, Krivčík Petr, Bednář Roman
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Utkání jsme si prohráli naprosto sami, kdy po naší úvodní brance nastal totální chaos v naší hře. Soupeře jsme nechali nejen vyrovnat, ale odskočit na rozdíl 3 branek. Ve 2. poločase jsme se snažili výsledek zvrátit, ale bohužel to se nám nepodařilo. Prostě i na IV. třídu se musí trénovat a nějaké to fotbalové myšlení přenést do zápasu. Nesmyslný faul v pokutovém území, žákovské chyby a nedisciplinovanost byly hlavními příčinami naší zasloužené porážky.