České Meziříčí B - Roveň 1:2 (1:2)

České Meziříčí B - Roveň 1:2 (1:2). 20. Brouček z pen. - 5. Skopový Petr z pen., 32. Sejkora David. ŽK: 1:2 (69. Frynta Petr - 19. Poláček lukáš, 72. Luňáček Jiří). ČK: 0:0. PK: 1:1. Diváků: 85.
České Meziříčí B: 
Kašpar Aleš - Baše David, Petr, Španiel, Frynta Petr - Vošvrda, Kupka Aleš (62. Fiala Daniel), Brouček, Tomášek Petr - Baše Lukáš, Havel Patrik (61. Hrubý)
Rozhodčí: Jedlinský Luboš, Knapek Jaroslav, Hvězda Lukáš
Tomášek Petr, trenér ČM B: Začátek zápasu nám nevyšel a po faulu v našem pokutovém území hosté proměnili pokutový kop. Postupně jsme se z toho oklepali a začali přicházet naše šance. Vyrovnání přišlo po faulu hostujícího brankáře na Patrika Havla a pokutový kop s přehledem Ondra Brouček proměnil. Do přestávky jsme však ještě jednou zbytečně inkasovali a naopak sami jsme nevyužili 3-4 gólové příležitosti. 2. poločas už byl jednoznačně v naší režii, ale ze spousty šancí se nám bohužel nepodařilo vyrovnat. Buď hosté zachránila branková konstrukce nebo výborně chytající brankář a v poslední řadě nám chyběl větší klid v koncovce. Přesto hráčům děkuji za bojovnost a hostům za férové utkání a gratuluji jim k vítězství. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích.