České Meziříčí B - Rychnov B 3:3 (2:2). PK: 0:3

České Meziříčí B - Rychnov B 3:3 (2:2). PK: 0:3. 34. Tomášek Jakub (Fiala Josef), 37. Fiala Josef, 67. Tomášek Jakub - 13. Hillebrand Jakub, 39. Jedlinský Jakub, 55. Ullrich Pavel. ŽK: 1:1 (24. Kupka Aleš - 85. Švarc). ČK: 0:0. Diváků: 120.
České Meziříčí B: Kašpar Aleš (46. Frynta Petr) - Vošvrda, Slánský, Borecký (46. Holeček), Hrudík Petr - Fiala Josef (78. Čihák), Tomášek Petr, Kupka Aleš, Novák (73. Baše David) - Tomášek Jakub, Havel Patrik (62. Schejbal)
Syrůček Petr, trenér ČM B: Na domácím hřišti jsme byli díky příjezdu mužstva Rychnova B pasováni předem do role poražených. Naše rozestavení jsme přizpůsobili tomu, aby jsme vycházeli ze zajištěné obrany a hráli jsme pouze s jedním hrotem. Hned v úvodu zápasu jsme měli slibné šance, ale vázla nám finální přihrávka. Když šel soupeř do vedení, tak jsme se vrátili ke standardnímu rozestavení s dvěma útočníky a snažili jsme se pořád poprat o výsledek. Tím jsme soupeře zaskočili a do kabin za prvních 45min se šlo za stavu 2:2. V drůhem poločase se hrál opět pohledný fotbal s mnoha šancemi na obouch stranách a díky našemu výkonu a odhodlání jsme zápas dokázali dostat až k penaltovému rozstřelu, když stav po 90min byl 3:3. Na penaltách jsme už úspěšní nebyli, ale i tak je bod s Rychnovem B pro nás cenný. Za skvělý výkon zejména v druhé půli musím všem hráčům poděkovat.