České Meziříčí B - Slatina nad Zdobnicí 8:0 (2:0)

České Meziříčí B - Slatina nad Zdobnicí 8:0 (2:0). 38. a 84. Roubal Zdeněk, 43. a 60. Havel Patrik, 60. a 74. Tomášek Petr, 72. vlastní, 79. Fiala Daniel. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 55.
Rozhodčí: Plocek Luboš
České Meziříčí B: Podstata - Frynta Petr, Brouček, Slánský, Šlor - Vošvrda, Hlavsa Leoš, Tomášek Petr, Fiala Daniel - Havel Patrik, Roubal Zdeněk. Střídali: Trnovský, Frynta Daniel, Holeček, Drcmánek, Černý Aleš
Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Skoro celý zápas nás provázela řada nepřesností a chyb. Měli jsme sice územní převahu, ale soupeř hrozil rychlými protiútoky. Z několika šancí v 1.pol. se nám na konec v závěru podařilo vstřelit 2 branky. Druhý poločas jsme začali velmi špatně a se štěstím jsme si udrželi dvougólové vedení. Po vstřelení 3. a 4. branky jsme však už hru zpřesnili a soupeře více přehrávali. Na jednu stranu je konečný stav pro soupeře až příliš krutý, za nerozhodného stavu a na začátku 2. pol. nám zle zatápěl a jen díky štěstí nebo skvělým zákrokům našeho brankáře Jirky Podstaty jsme vzadu udřeli nulu. Na stranu druhou, kdybychom si lépe přihrávali, kombinovali a zlepšili pohyb po celý zápas, mohlo být skóre daleko vyšší.