České Meziříčí B - Solnice C 3:6 (3:1)

České Meziříčí B - Solnice C 3:6 (3:1). 38. a 40. Baše Lukáš, 34. Trnovský - 55. a 84. Schod Zdeněk, 75. a 80. Schod Radek, 9. Schejbal Michal, 88. Brandejs Lukáš. ŽK: 0:0. ČK: 0.0. Diváků: 69.
Rozhodčí: Merbs Rudolf
České Meziříčí B: Bouša Karel - Černý Aleš (60. Baše Martin), Jílek, Brouček, Vošvrda (80. Drcmánek) - Dolejší (60. Naisar), Tomášek Petr, Fiala Josef, Fiala Daniel (80. Podstata) - Baše Lukáš, Trnovský (60. Myšák)
Slezák Miroslav, předseda FC: První poločas z naší strany dobrý a zasloužené vedení 3:1. Druhý poločas už tak dobrý nebyl a Solnice otočila zápas ve svůj prospěch.
Schod Radek, trenér Solnice C: C-tým dnes zajížděl na venkovní zápas do Českého Meziříčí, kde poměřil síly s rezervním týmem. Ten je nevyzpytatelný, což nám první poločas potvrdil. Sice jsme šli brzy do vedení, a měli jsme další šance přidat nějaké góly, ale ty jsme nevyužili, a tak domácí trestali, proměnili své šance, a do šaten jsme odcházeli za stavu 3:1. O přestávce jsme si řekli, že musíme být trpěliví, a že si ještě šance připravíme, a že se v koncovce musíme uklidnit. Trochu jsme prostřídali a brzy jsme vstřelili kontaktní gól na 3:2, a pak jsme se tlačili do soupeřovy branky, a chtěli jsme zápas otočit. Domácím pak docházely síly a my své šance proměnili a skóre otočili ve svůj prospěch. Druhý poločas jsme vyhráli 5:0, a nakonec jsme zvítězili 6:3. Ukázala se naše síla týmu!