České Meziříčí - Bílá Třemešná 0:1 (0:1)

České Meziříčí - Bílá Třemešná 0:1 (0:1). 16. Novák Daniel. ŽK: 2:2. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 150.
České Meziříčí:
Frynta David - Kozák, Slánský, Tomášek Jan, Čiháček - Jančura David (67. Rezek), Hovorka, Hlavsa (83. Havel Tomáš), Ježek (73. Krajňák Tibor) - Baše Lukáš (78. Tomášek Petr), Tomášek Jakub
Bílá Třemešná: Dobřichovský Miroslav - Kiss Petr, Macek Patrik, Hruška Michal, Pátý Milan, Schneider Jakub (84. Pátý Jan), Hažer Jan, Novák Daniel, Kubelka Jaroslav (90. Kubelka Josef), Kubelka David, Hendrych Radomír (79. Jákl Martin)
Mikušík Milan, trenér ČM: V prvním poločase vyrovnaná hra s kvalitním soupeřem, kdy si soupeř vypracoval dvě šance, kde jsme špatně převzali hráče v šestnáctce a z jedné z nich jsme dostali pro soupeře vítězný gól. Od tohoto momentu jsme měli stále více ze hry. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním uhrát mistrovské body o což nás připravila špatná předfinální a finální fáze a penaltová situace, kterou neviděl jenom hlavní rozhodčí. Ve druhém poločase jsme povětšinu hráli na půlce soupeře, ale k tomu abysme se prosadili nám chyběla větší kvalita práce s míčem. Hráčům děkuji za výborný výkon.
Šturma Zbyněk, trenér Bílé Třemešné: Dnes můžeme být spokojeni jen s třemi body. Hra nebyla vůbec dobrá. Soupeř nám vnutil hru s nakopávanými míči. A ani s protiútoků se nám nepodařilo skóre navýšit. Tak jsme se museli strachovat do konce zápasu.