České Meziříčí - Borohrádek 1:0 (0:0)

České Meziříčí - Borohrádek 1:0 (0:0). 56. Krajňák (Ježek). ŽK: 3:2. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků 150.
Rozhodčí: Stejskal, Bednář Leoš, Kout
Delegát: Nedelegován

 

České Meziříčí: Frynta (8) - Kubíček (8), Havel Roman (8), Kozák (8), Kupka (8) - Krajňák (9) (75. Havel Tomáš (N)), Slánský (8) (66. Baše (6) (90. Schejbal (N))), Hlavsa (8), Tomášek (8), Ježek (8) - Rezek (7) (55. Čiháček (7))

 

Borohrádek: J.Nývlt - P.Matějus ,Liška (28.Voříšek) ,T.Sazima ,Merkl (59.R.Sazima) - J.Matějus ,A.Čermák ,Moravec ,Vojnar - J.Čermák ,Placák (75.Brendl)

 

David Horký, vedoucí mužstva ČM: V dnešním duelu o šest bodů vyhrál tým, který dal gól a to bylo České Meziříčí. Pro diváka to byl koukatelný zápas nahoru a dolů, z pohledu trenérů to připomínalo systém buď a nebo. Jak se nás držela smůla v útoku, tak při nás stálo štěstí v obraně a když už šli hosté sami na bránu tak výborně zasáhl David Frynta v brance. Hrálo se za stálého deště na těžkém terénu. Díky třetímu vítězství v řadě se nám dýchá o mnoho lépe. Příští sobotu chceme potrápit Deštnou.

Antonín Čermák, vedoucí mužstva TJ Lokomotiva Borohrádek: „Začátek zápasu vyšel lépe nám. Do dvacáté minuty jsme vytvořili dvě gólové šance, ale bez využití. Potom se hra vyrovnala, domácí byli nebezpeční ze standardních situací, kterých jsme jim nabídli celkem dost. Ve 32. minutě po tvrdém zákroku protihráče musel odstoupit náš stoper Liška. Deset minut po přestávce se České Meziříčí z ojedinělého útoku dostalo do vedení 1:0. Po obdržené brance jsme domácí zatlačili   na jejich polovinu, ale koncovka nám nevycházela. Velkou příležitost měl Honza Matějus, ale neuspěl. Potom domácí po brejku nastřelili tyč naší branky a nám se při závěrečném tlaku vyrovnat nepodařilo. Opět jsme si vytvořili více šancí než soupeř, ale to nám body nezaručí."