České Meziříčí - Černíkovice 1:3 (1:2)

Opět nás sestřelil Tomáš Vik.

České Meziříčí - Černíkovice 1:3 (1:2). 42. Slezák z pen. - 17. 27. a 75. Vik. ŽK: 3:1. ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků 80.
Rozhodčí: Andrýs, Šilink, Kubálek
Delegát: Šob

České Meziříčí: Rak - Borecký, Tomášek, Kozák, Slánský (83. Štěpán) - Slezák (46. Rezek), Tetřev, Procházka (46. Ježek), Krajňak, Čiháček - Havel Tomáš

Černíkovice: Křoustek- Podstávek, Hrouda, Víteček, Mitana (65. Hanuš J.) – Stodůlka, Nosek J., Stieber, Bárta (80. Kalous) – Vik (88. Zeman), Hanuš D. (75. Dulínek)

Horký David, vedoucí mužstva ČM: Opět nás sestřelil Tomáš Vik.

M. Zeman (trenér Černíkovic): Do utkání jsme šli s jasným cílem a to odčinit špatné výkony z posledních dvou utkání. Úvod utkání vyšel jasně v náš prospěch a v 17. min jsme ho potvrdili první brankou utkání. David Hanuš dostal nahrávku od Martina Stodůlky, přesným centrem našel Tomáše Vika, který levačkou z nelehké pozice prostřelil gólmana domácích. Ve 27. min prošel středem hřiště Petr Víteček, ve vápně si narazil s Davidem Hanušem, ale trefil břevno domácí branky. Ve 28 min. našel Martin Stodůlka Vika a ten své sólo proměnil v druhou branku utkání. Poté jsme nepochopitelně přestali hrát a do hry se dostali domácí. Ve 43 min. si v pokutovém území obhazoval hráč domácích našeho stopera Marka Hroudu, míč mu zasáhl ruku a kopala se správně nařízená penalta. Domácí proměnili a do kabin se šlo za stavu 1:2. V 67. min. mohl klid do našich řad přinést opět Tomáš Vik, který si naběhl na pěkný lob Filipa Stiebera, ale zakončil těsně vedle. V 75. min našel odražený míč od obránce domácích přesně Tomáš Vika, který završil svůj hattrick a uzavřel skóre utkání na konečných 1:3. S týdenním zpožděním jsme tak dali dárek k 65. narozeninám předsedovi panu Duškovi.