České Meziříčí - Černilov 0:4 (0:3)

České Meziříčí - Černilov 0:4 (0:3). 7. a 39. Hrubý Jan, 32. a 48. Svatoň Vojtěch. ŽK: 1:2 (64. Vejprava - 27. Voltr Michael, 33. Svatoň Vojtěch. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Kuric Jan, Lukes Jan, Janota Josef
České Meziříčí: Frynta David - Provazník, Slánský (46. Brouček), Tomášek Jan (5. Hlavsa), Myšák David - Krajňák, Vejprava (75. Bouša Karel), Roubal, Jílek (46. Šoun Michal) - Ježek, Baše Lukáš.
Černilov: Maléř Jan - Bešík Tomáš, Jaborník Martin, Schwarzer Tomáš, Voltr Michael (66. Taclík Jakub), Petrikovič Ondřej, Holeček Kryštof (75. Slepička Filip), Mikunda Lukáš, Flégl Martin (81. Daněk Lukáš), Hrubý Jan (66. Brom Adam), Svatoň Vojtěch
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Souhlasím s trenérem hostí, Černilov narozdíl od nás své šance proměnil a zaslouženě tak vyhrál. Z už tak zdecimované sestavy nám v průběhu zápasu nuceně střídali 3 stopeři a nebýt dorostenců a béčkařů, kteří měly už v nohách předzápas okresního poháru, tak jsme neměli ani s kým utkání odehrát a dohrát. Snad se do příštího zápasu dáme početně nějak dohromady.
Kosina Jaroslav, trenér Černilova: Ve 3.munitě to mohlo být klidně 2:2. Mokrý terén dělal problémy a hra byla neurovnaná. V 7.minutě otevřel skóre Hrubý. Pak se urodilo několik šancí na obou stranách, ale bez gólového efektu. Ve 32.minutě se trefil Svatoň a do poločasu znovu Hrubý. Ve druhém dějství jsem očekával tlak domácích, ale žádný nepřišel. Ve 48.minutě se podruhé trefil Svatoň. Zápas se pak dohrával už jen z povinnosti pod taktovkou Černilova. Hlavně neusnout na vavřínech!