České Meziříčí - Deštné v O.h. 1:3 (1:0)

České Meziříčí - Deštné v O.h. 1:3 (1:0). 1. Provazník - 70. Kříž, 77. Umlauf, 82. Drapák. ŽK: 1:5. ČK: 1:1 (90. +2. Provazník - 87. Kříž po  dvou ŽK). PK: 0:0. Diváků: 200.
Rozhodčí: Bouz, Hůlka, Frič
Delegát: Mudruňka

České Meziříčí: Frynta 6 - Kubíček 7 (72. Brouček 6), Provazník 6, Kozák 7, Čiháček 6 - Krajňák 6 (32. Kupka 6), Hovorka 7, Tomášek Petr 7 (80. Havel Lukáš N), Ježek 6 - Slánský 7, Hlavsa 6 (59. Baše Lukáš 6)
Deštné: Vých - Sýkora (67. Krupka Dominik), Prouza, Kánský, Kaplan, Lanta, Umlauf (87. Tuček), Zatloukal, Drapák, Kříž, Hochmann

David Horký, vedoucí mužstva ČM: V dnešním přímém souboji o postup do finálové skupiny zaslouženě vyhrálo zkušené mužstvo Deštného. Naše hra dnes nebyla dobrá, navíc jsme museli dvakrát vynuceně střídat kvůli zranění. Ale objektivně si musíme přiznat, že jsme si to prohráli v jiných zápasech. Společnou podzimní rozlučku s B týmem nám to ale v žádném případě nepokazilo! Jediné co mi kazí zážitek s tohoto zápasu a z čeho jsem zhnusen je chování hostujícího trenéra a vedoucího mužstva v průběhu zápasu. Neustálé osočování z podplacení rozhodčích, nadávání do pánského přirození našim hráčům, lavičce, hlavnímu rozhodčímu a asistentu rozhodčího a mohl bych pokračovat dále. V Českém Meziříčí všichni fotbal děláme ve svém volném čase, zadarmo a z lásky ke sportu. Chápu důležitost utkání a s tím spojenou nervozitu, ale i v těchto situacích by si každý měl udržet svoji důstojnost, slušnost a chovat se jako člověk a ne jako neandrtálec.