České Meziříčí - Hejtmánkovice 8:0 (2:0)

České Meziříčí - Hejtmánkovice 8:0 (2:0). 1., 25., 48. a 60. Ježek Ondřej, 64. a 88. Baše Lukáš, 77. Roubal, 78. Tomášek Jan. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Průcha Petr, Ježek Václav, Horký David (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Sekyra, Provazník (57. Hlavsa), Slánský, Havel Tomáš - Fiala Josef (46. Tomášek Jakub), Rezek (71. Tomášek Jan), Roubal, Fiala Daniel - Ježek (75. Vlášek), Baše Lukáš
Hejtmánkovice: Remeš Miroslav - Haraševič Miroslav, Matouš Martin, Fichtner Zdeněk, Hušek David, Korityák Tomáš, Gago Tomáš, Růžička Martin, Schubert Jan, Franc Jiří, Bartoš Matěj
Horký David, sekretář ČM: Soupeř přijel pouze v 11 lidech a když se jim po půl hodině zranil hrající trenér tak už bylo utkání pouze otázkou skóre. Výborně zahráli všichni tři naši dorostenci. Příští neděli na derby všichni v modro-bílém, společný odjezd hráčů s fanoušky na zápas autobusem v 13:45 od Starky.
Haraševič Miroslav, trenér Hejtmánkovic: K dnešnímu utkání jsme vlivem různých okolností odjeli pouze v 11 lidech a když přišlo ještě zranění tak jsme většinu utkání odehráli v 10 a nemohlo utkání skončit ani jinak. Děkuji 10 statečným, že to odmakali a museli si utkání protrpět. Domácím gratuluji nejen ke 3 bodům, ale také k nádhernému "pažitu" na kterém byla radost hrát.