České Meziříčí - Hronov 3:3 (0:2)

České Meziříčí - Hronov 3:3 (0:2). 68. Hlavsa, 78. Ježek (Tomášek), 84. Slánský (Tomášek) - 20., 35., a 56. Kubeček. ŽK: 1:3. ČK: 0:0. PK: 0:0. DIváků: 120.
Rozhodčí: Stejskal, Vitvar, Kout
Delegát: nedelegován

České Meziříčí B: Frynta 6 - Borecký 8, Kozák 8, Provazník 8, Kupka 7 - Jančura 6 (62. Baše Lukáš 7), Hlavsa 7, Čiháček 5, Ježek 7 - Havel Lukáš 5 (62. Slánský 8), Rezek 5 (46. Tomášek Jan 8)
Hronov: Nyklíček – Zíta, Puraš (65. Ma. Ansorge), Schreiber, Rojšl – Polomský, Kubeček, Marx, Danihel –  Bašta, Franců

David Horký, vedoucí mužstva ČM: První poločas byl jako ze zlého snu. Samotný vstup do zápasu byl z naší strany dobrý, jenže ve 20. minutě se nedohodl brankář se stoperem a hráč Hronova dával do prázdné branky. Ve snaze za vyrovnáním jsme opět zahazovali jednu šanci za druhou a gólově produktivní Hronov nás trestal z rychlých protiútoků. A tak se stalo, že půl hodiny před koncem jsme prohrávali už 0:3. Poté trenér prostřídal útočnou dvojici a začali se dít věci. V 68. minutě Hlavsa po individuální akci vykřesal jiskřičku naděje 1:3. V 78. minutě po přihrávce Tomáška šel Ježek ze strany sám na bránu a prostřelil výborně chytajícího brankáře Nyklíčka 2:3. V 84. minutě opět po centru Tomáška protlačil nadvakrát balón do sítě navrátilec po zranění Václav Slánský 3:3. V samotném závěru utkání ještě kapitán hostí vyhlavičkovával balól z brankové čáry. Za bod, po takovém infarktovém průběhu utkání, jsme rádi. Děkujeme našim fanouškům, kteří nás i za stavu 0:3 podrželi a hlasitým fanděním dotlačili Meřič až k remíze.

Luděk Hanzl, trenér Hronova: „Do šedesáté minuty jsme byli lepší, vytvořili jsme si několik šancí a dostali se do tříbrankového vedení. Pak jsme ale museli nuceně střídat kvůli pracovním povinnostem několika hráčů a náhrada nebyla taková, jakou jsme si představovali, navíc někteří hráči dohrávali se sebezapřením. Domácím se díky tomu podařilo srovnat na 3:3 a v hektickém závěru mohla dokonce obě mužstva vyhrát. Výborný výkon podali brankáři na obou stranách."