České Meziříčí - Hronov 6:0 (2:0)

České Meziříčí - Hronov 6:0 (2:0). 12. Baše Lukáš (Plšek), 23. Tomášek Jakub (Baše Lukáš), 63. Plšek (Ježek), 80. Tomášek Jakub (Plšek), 83. Ježek z pen. (Baše Lukáš), 90. Plšek (Tomášek Jakub). ŽK: 1:0 (73. Plšek). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 150.
Rozhodčí: Říha Martin, Kriegler Pavel, Hofman Miloš
České Meziříčí: Jílek Petr - Havel Tomáš, Provazník (62. Vejprava), Slánský, Ježek - Fiala Josef, Tomášek Jan, Tomášek Jakub, Fiala Daniel (80. Baše David) - Plšek, Baše Lukáš
Hronov: Rubeš Jaroslav - Puraš Martin, Tichý Vojtěch, Zíta Tomáš, Pylyp Igor, Schreiber Pavel (67. Rubeš Jaroslav), Pavelka Jan, Kubeček Adam, Zíta Michal, Franců Michal, Kollert David
Havel Patrik, trenér ČM: I přes početnou marodkou hráčů jsme si dokázali že máme kvalitní hráče a můžeme tak hrát. V první polovině jsme měli více šancí ale podařilo se nám proměnit pouze 2 z nich. Ve druhé půlce se nám podařilo dát 3 gól a poté jsme měli už zápas ve svých rukách. Nakonec se nám podařilo nastřílet 6 branek a tím jsme si odčinili nepříliš povedený první domácí zápas. Velkou radost mám z toho že se nám podařilo udržet nulu vzadu. Pochvala patří všem hráčům kteří zápas odmakali.
Rubeš Jaroslav, trenér Hronova: Soupeř byl po celý zápas lepší. Po poločase jsme za stavu 2:0 stále doufali v zápletku a kontaktní gól. Bohužel domácí uklidnila trefa na 3:0 a do konce utkání nám stačilo České Meziříčí uštědřit kanára. Musíme se oklepat a doma bodovat.