České Meziříčí - Javornice 1:1 (1:0). PK: 4:3

České Meziříčí - Javornice 1:1 (1:0). PK: 4:3. Branky: 46. Rezek Jakub - 51. Kovaříček Josef. ŽK: 3:2. (16. Havel Tomáš, 74. Rezek Jakub, 78. Fiala Josef - 62. Dvořák Filip, 85. Šrefl Martin). ČK: 0:0. Diváků: 190.
Rozhodčí: Lukeš Jan, Beránek David, Petrů Josef
Delegát: Mudruňka Jaroslav
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský, Tomášek Jan, Hrudík Petr - Rezek - Krajňák (82. Šlor), Tomášek Jakub, Roubal, Fiala Josef - Ježek (68. Havel Patrik)
Javornice: Hynek Stanislav - Ehl Matěj (36. Dvořák Filip), Bárnet Michal, Kasper Pavel, Suk Daniel, Hovorka Jakub, Kráčmer Jakub, Nosek Jakub, Šrefl Martin (90. Plesl Tomáš), Kovaříček Josef, Bárta Jan (79. Kaper Lukáš)
Horký David, vedoucí mužstva ČM: První poločas jsme byli lepší my a ujali jsme se vedení do šatny, když Jakub Rezek vrátil odražený balón po rohovém kopu nádherně do branky. Druhý poločas byl jasně lepší soupeř, ale naštěstí se mu podařilo pouze srovnat do spravedlivé remízy. V penaltách jsme byli šťastnější.
Krunčík Tomáš, trenér Javornice: Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a když už to vypadalo, že ho ustojíme bez pohromy, tak přišla nádherná branka v podání domácího hráče v běžící 47min. O přestávce jsme si něco řekli a druha půlka patřila nám. Bohužel víc, než vyrovnat jsme ale nedokázali. Zrodil se tak spravedlivý výsledek. V penaltách dnes naši střelci již moc úspěšní nebyli.