České Meziříčí - Javornice 2:3 (1:1)

České Meziříčí - Javornice 2:3 (1:1). 41. Tomášek Jan, 94. Ježek Ondřej - 33. a 67. Krejčí Adam, 57. Hovorka Jakub. ŽK: 2:2 (57. Roubal Zdeněk, 71. Vejprava Tomáš - 41. Kráčmer Jan, 92. Plíhal Martin). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Janota Josef, Šiling Karel, Jedlinský Luboš
Delegát: Mazura Milan
České Meziříčí: Jílek - Havel Tomáš (15. Tomášek Jan), Roubal, Krajňák - Fiala Daniel (62. Rezek Tomáš), Vejprava, Rezek Jakub, Tomášek Jakub (54. Fiala Josef) - Ježek - Plšek, Baše Lukáš
Javornice: Hynek Stanislav - Kasper Pavel, Kráčmer Jakub, Plesl Tomáš, Krejčí Adam, Kovaříček Josef (64. Šrefl Martin), Plíhal Martin, Hovorka Jakub (83. Chlachula Pavel), Suk Daniel, Nosek Ondřej (80. Dvořák Filip)
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Opět další soupeř, který k nám přijel s rozestavením 6-3-1. Hostující hrotový útočník Adam Krejčí potvrdil pověst kanonýra. Gratulace Javornici k zaslouženému vítězství. Jejich obrana pracovala bezchybně. Budeme se muset více zaměřit na taktiku a méně na fotbalovost. Účel zřejmě světí prostředky.
Krunčík Tomáš, trenér Javornice: Odvážíme si velmi cenné a myslím si, že i právem zasloužené 3 body. K dobrému výsledku přispěla svým dnešním výkonem naše obranná čtveřice, která uhlídala doposud nejlepšího střelce soutěže. V utkání jsme si vytvořili více šancí, ale proměnit jich víc, než tři nám dnes souzeno nebylo. Každopádně to stačilo, a to je hlavní. Pochválím dnes celý mančaft, ale vyzdvihnu Ondru Noska - nějak takhle se hraje pro tým.