České Meziříčí - Kosičky 2:1 (1:0).

České Meziříčí - Kosičky 2:1 (1:0). 39. Roubal Zdeněk, 63. Ježek z pen. - 54. Mráz Jakub. ŽK: 0:3 (58. a 69. Chlad Jakub, 50. Kaufman Josef). ČK: 0:1 (69. Chlad Jakub po 2xŽK). PK: 1:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Kubálek Lukáš, Beránek David, Horký David (klubový rozhodčí)
Delegát: Vojtěch Lukáš
České Meziříčí: Frynta David - Slánský, Tomášek Jan (61. Krajňák), Kozák, Hrudík (46. Hlavsa) - Rezek (89. Sekyra), Roubal, Čiháček, Fiala Daniel - Baše Lukáš, Ježek (65. Havel Patrik)
Kosičky: Chlad Jakub - Kaufman Josef, Pražák Jan (46. Rychnovský Miroslav), Stránský Milan, Mráz Jakub, Schovanec Ladislav, Kotek Michal, Havlín Lukáš, Koliáš Radan, Lábr Jaroslav (46. Pšenička Ondřej), Tér Petr (46. Mráz David)
Horký David, vedoucí mužstva, sekretář, klubový rozhodčí: Začali jsme s větrem v zádech, nedávali tutové šance, ale alespoň tam spadla branka ve zmatku po rohovém kopu. V poločase hostující trenér poslal do hry všechny hráče z lavičky, ale jelikož se mu jeden z nich zranil po dvou minutách na hřišti tak hosté dohrávali v deseti, po vyloučení brankáře dokonce v devíti, když utkání dochytal Goliáš Koliáš. Nedařilo se nám pojistit výhru třetím gólem a tak jsme se až do konce klepali, aby Kosičkám nevyšel jeden z asi třiceti nákopů po větru.
Pražák Milan, předseda Kosiček: Fotbal nevalné úrovně. Gratulace domácímu týmu ke třem bodům.