České Meziříčí - Kostelec nad Orlicí B 0:3 (0:1)

České Meziříčí - Kostelec nad Orlicí B 0:3 (0:1). 10. Krejčí Dominik, 68. Ježek Jiří, 80. Sejkora Ondřej. ŽK: 2:2 (43. Jančura David, C. Hrudík Petr - 43. Čihák Josef, 44. Krejčí Dominik). ČK: 0:0. Diváků: 122.
České Meziříčí B: Krunčík - Španiel, Havel Roman, Havel Tomáš, Hrudík Petr - Vošvrda, Hovorka, Hlavsa (53. Kupka Michal), Žďárek (59. Borecký) - Tomášek Petr (85. Havel Patrik), Jančura
Tomášek Petr, trenér ČM B: Do utkání vstoupili lépe hosté, byli aktivnější, důraznější a zaslouženě šli do vedení. Po obdržené brance jsme hru vyrovnali a začali si vytvářet šance. Bohužel ani ty nejvyloženější jsme nevyužili, a tak do kabin jsme šli s jednobrankovým mankem. Do 2. poločasu jsme nastoupili velice dobře a od začátku jsme byli lepším týmem, ani tentokrát se nám nepodařilo nějakou šanci dotáhnout do konce. Naopak to byli hosté, kteří nám s ojedinělého breaku vstřelili druhou branku. Přesto i potom jsme se nevzdávali a snažili se o vstřelení branky. Výsledkem ale bylo pouze nastřelení břevna a několik zakončení těsně mimo branku. V závěru jsme pak ještě jednou inkasovali, a tak výsledek 0:3 je pro nás až přiliš krutý. Přesto si myslím, že vítězství Kostelce je zasloužené.