České Meziříčí - Křovice 2:0 (0:0)

České Meziříčí - Křovice 2:0 (0:0). 55. Španiel (Tomášek Petr), 63. Hrubý Aleš (Baše Karel). ŽK: 3:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 126.
Rozhodčí: Mucha M.

České Meziříčí B: Baše Karel - Kubíček, Havel Roman, Brouček, Borecký - Čáp, Tomášek Petr, Kupka Michal (75. Ševc Martin), Tomášek Jakub (67. Jarkovský) - Španiel, Hrubý

Tomášek Petr: V 1. poločase jsme dobývali branku hostí, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit. Podobně jako v minulém týdnu v Dobrušce nám chyběl důraz a klid při zakončení. Na začátku 2. poločasu měli dvě gólové příležitosti hosté, kdy jednou natřelili břevno a po druhé nás podržel výborně chytající gólman Karel Baše. První branku utkání jsme však vstřelili my po krásném lobu Dominika Španiela. Po té jsme již dobře kombinovali a druhá branka již přinesla uklidnění a zápas jsme dotáhli do vítězného. Pochválit musím střídajícího Martina Ševce, který ve svých 15 letech předvedl výborný výkon a několikrát zamotal hlavu hostujícím hráčům a při jeho technické střele chybělo málo ke skórování.