České Meziříčí - Lípa nad Orlicí 3:2 (0:0)

České Meziříčí - Lípa nad Orlicí 3:2 (0:0). 50. Plšek, 54. Vejprava, 72. Roubal - 58. Stieber Filip, 60. Chvojka Matěj. ŽK: 2:1 (4. Havel Tomáš, 53. Plšek - 72. Charvát Erik). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 100.
Rozhodčí: Kafka Bohumil, Martínek Miroslav, Horký David (klubový rozhodčí)
České Meziříčí: Frynta David - Krajňák (93. Myšák), Slánský, Roubal, Ježek - Havel Tomáš (46. Fiala Josef), Tomášek Jan, Vejprava, Fiala Daniel (81. Šoun Michal) - Plšek, Tomášek Jakub (62. Mikušík)
Lípa nad Orlicí: Novák Jakub - Mondík David, Melichárek Lukáš, Filipi Oldřich (33. Škop Martin), Brzokoupil Milan, Veis Marek, Chvojka Matěj, Kapucián Vojtěch, Stieber Filip, Kapucián Lukáš, Charvát Erik
Havel Patrik, trenér ČM: První poločas byl z naší strany hodně opatrný kdy se hrál fotbal pouze od vápna k vápnu. Lípa byla vyrovnaným soupeřem během celého utkání. Vedli jsme o 2 branky, které dokázali hosté vstřelit taky a z našeho 2 brankového vedení nebylo nic. V 72. minutě jsme vstřelili na konečných 3:2 a konec utkání už ubojovali.
Beran Libor, vedoucí mužstva Lípy: V dnešní utkání jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, jenže fotbal se hraje na branky a těch dal dnes víc celek z "Meříče". Na našem celku si cením, že i za nepříznivého stavu nesložili zbraně a dotáhli dvoubrankové manko. Poté jsme měli tutovku, která vyšla v niveč a domácí záhy na to dali gól na který jsme již nedokázali odpovědět.