České Meziříčí - Lokomotiva HK 2:0 (0:0)

České Meziříčí - Lokomotiva HK 2:0 (0:0). 62. Havel Lukáš (Hlavsa), 90. Baše Lukáš (Kupka). ŽK: 6:6. ČK: 1:2 (87. Hovorka po dvou ŽK - 79. Ziegler Martin, 81. Schejbal Jakub po dvou ŽK). PK: 0:0. Diváků: 130.
Rozhodčí: Jansa, Bouz, Hlaváč
Delegát: Střížka

České Meziříčí: Frynta - Kupka, Kozák, Tomášek Jan, Slánský - Hovorka - Baše Lukáš, Hlavsa, Čiháček (53. Slezák), Ježek (46. Tomášek Petr (86. Čáp)) - Havel Lukáš

Lokomotiva HK: Beránek – Pára, Denk, Jankaj, Němec – Tichý (88. Borovský), Svatoň, Schejbal, Mašek (80. Šubrt), Jaroš (60. Demeter) – Bělonohý (70. Ziegler

Horký David, vedoucí mužstva ČM: Poslední zápasy jsou z naší strany hrozně upracované. Chybí tomu přesná přihrávka, pohyb i prosté kvalitní zpracování míče. To vše začíná už na trénincích, na které nejsme schopni se sejít vlivem zaměstnání, školy, zranění a nemoci. Sestavu na zápas tak musí trenér skládat doslova na poslední chvíli. V půlce podzimní části sezóny je to velké varování. Dnešní vítězné utkání bylo těžce vydřené a vykoupené dvěma zraněními a zbytečným vyloučením Hovorky. Závěr byl zbytečné vyhrocený, když hráči a funkcionáři Lokomotivy na lavičce po sporném verdiktu rozhodčího neudrželi nervy na uzdě a počastovali jak hlavního rozhodčího tak i jeho asistenta kupou hrubých sprostých slov a výhružkami.

Svatoslav Kopecký, prezident Lokomotivy Hradec: „Přijeli jsme do Českého Meziříčí se snahou držet co nejdéle nerozhodný výsledek a zahrozit z brejků. Cíl se nám přes mírnou převahu domácích dařil do té doby, než už to nemohli vydržet rozhodčí a rozhodli utkání sami. Během dvou minut nám vyloučili dva hráče a obrátili některé situace tak, že domácí rozhodli. Škoda, mohli to dát vědět předem a ušetřili bychom peníze a čas."