České Meziříčí - Machov 2:0 (0:0)

České Meziříčí - Machov 2:0 (0:0).  81. Čiháček (Ježek), 85. Baše Lukáš (Čiháček). ŽK:1:4. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Špáta, Hron, Říha Luboš
Delegát: nedelegován

České Meziříčí: Frynta (8) - Borecký (9) (89. Kubíček (N)), Kozák (8), Provazník (8), Kupka (9) - Rezek (8) (72. Tomášek Jan (N)), Hovorka (8), Čiháček (8), Ježek (8) - Havel Lukáš (6) (46. Hlavsa (7)), Tomášek Jakub (7) (63. Baše Lukáš (7))
Machov: Kaválek – O. Purtig, Tichý, Středa, Šolín – Zima, Kubeček (45. Martinec), R. Čech, Pich (80. Šulc) – Svatoš, Šváb (70. Scholz)

David Horký, vedoucí mužstva ČM: Machov do Českého Meziříčí přijel asi s tím, že se mu nemůže nic stát. Nakonec se ale vrací s horší vzájemnou bilancí ze vzájemného zápasu. První poločas nebyl z obou stran moc pohledný, hra se odehrávala především mezi vápny. Druhý poločas pokračovalo čekánání na gól, a bylo jasné, že kdo ho vstřelí, tak vyhraje. Čím víc se blížil závěr utkání, tím víc jsme hosty přehrávali jak herně tak i fyzicky. Zasloužený vítězný gól přišel deset minut před koncem, kdy skvěle zahraný přímý kop Ježka tečoval do sítě Čiháček. Ten samý hráč o pět minut později postupoval od půlky sám na brankáře a přihrál před prázdnou bránu Lukáši Bašemu, který míč ještě otřel o břevno. Přesně takhle se bojuje na domácím trávníku o vítězství. Kluci zápas skvěle odjezdili a patří jim za to dík. Výborně zahrála obrana, nuly v zádu si vážíme. Po dlouhodobém zranění se do sestavy vrátil Honza Tomášek.

Pavel Martinec, sekretář machovského oddílu: „Nezasloužili jsme si vyhrát, hráli jsme hrozně."