České Meziříčí - Malšovice 1:3 (1:1)

České Meziříčí - Malšovice 1:3 (1:1). 4. Rezek - 6. a 59. Dušánek Roman, 77. Brokeš Jiří. ŽK. 0:1 (88. Blažko). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 120.
Rozhodčí: Otava Marian, Soukup Pavel, Ježek Václav
České Meziříčí: Kašpar Aleš - Havel Tomáš, Slánský, Tomášek Jan, Jančura (88. Baše David) - Rezek (65. Novák), Hlavsa (75. Baše Lukáš), Roubal, Fiala Josef - Tomášek Jakub, Brzek
Malšovice: Špás Otakar - Beznoska Ondřej (46.Ninger David), Luňák Martin (80.Khol Jakub), Franc Tomáš, Etflaiš Ondřej, Libřický Zdeněk, Jareš Jiří (82.Blažko Dominik), Brokeš Jiří, Dušánek Roman, Valc Tomáš, Soukup Pavel (69.Čabák Michal)
Šnajdr Martin, trenér ČM: V prvním poločase jsme podali o mnoho lepší výkon než v derby s Opočnem. Šli jsme do vedení, ale po naší chybě jsme nechali Malšovice hned po minutě skóre vyrovnat. V první půli byly šance na obou stranách, ale bez gólových zakončení. V druhém poločase nás hosté jasně přehráli a zaslouženě vyhráli.
Blecha Jiří, trenér Malšovic: V prvním poločase jsme si udržovali mírnou převahu, ale díky neproměňování řady šancí skončil remízové. Ve druhém poločase byla naše převaha, zejména v závěru zápasu místy drtivá, ale z řady šancí jsme dokázali proměnit pouze dvě. Hráče chválím za trpělivost a chuť se odevzdat v parném počasí. Jsem rád, že jsme navázali na předchozí výkony.