České Meziříčí - Malšovice 2:0 (1:0)

České Meziříčí - Malšovice 2:0 (1:0). 33. Tomášek Jakub, 74. Roubal Zdeněk z pen. (Šlor). ŽK: 1:4 (65. Slánský - 56. Blažko Dominik, 56. Franc Robin, 65. Soukup Pavel, 83. Janský Jan). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 85.
Rozhodčí: Petrů Josef, Dorotík Petr, Matula Pavel
České Meziříčí: Havel Patrik - Hlavsa Leoš, Slánský, Tomášek Jan, Hrudík Petr - Rezek - Fiala Josef, Čiháček, Roubal, Tomášek Jakub - Ježek Ondřej
Malšovice: Blažko Dominik - Franc Robin, Krejčí David, Franc Tomáš, Soukup Petr, Libřický Zdeněk, Soukup Pavel, Libřický Zdeněk, Soukup Pavel, Brokeš Jiří, Paulovič Josef, Papík Zdeněk (78. Neppl David), Janský Jan
Horký David, sekretář ČM: Důležité a potřebné vítězství. Celé utkání, vyjma asi 10 minut v půlce druhého poločasu, jsme měli víceméně pod kontrolou a nové dresy jsme tak pokřtily třemi body. Několikrát nás ale musel skvělými zákroky, hlavně v prvním poločase, podržet Patrik Havel v brance. V šatně jsme si tak mohli po delší době společně s navrátivším kapitánem Michalem Čiháčkem zařvat cigi caga.
Zrůst Lukáš, asistent trenéra Malšovic: Do Meziříčí jsme jeli oslabeni o 8 hráčů. Nicméně zúčastnění podali bojovný výkon a nenechali body zadarmo. Utkání vyrovnané s větším počtem gólových šancí na naší straně. Když ale branku nedáme nemůžeme pomýšlet na výhru. Soupeř využil našich dvou chyb a tak body zůstaly v Meziříčí.