České Meziříčí - Malšovice 2:4 (1:3)

České Meziříčí - Malšovice 2:4 (1:3). 39. Plšek, 55. Ježek z pen. (Fiala Josef) - 1. Jarotek Lukáš, 14. Majer Petr, 34. Mihulka Martin, 88. Jareš Jiří. ŽK: 2:0 (69. Provazník, 86. Plšek). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 96.
Rozhodčí: Petrů Josef, Buchta Petr, Kafka Bohumil
České Meziříčí: Jílek Petr - Vejprava, Provazník (76. Baše David), Slánský, Ježek - Fiala Josef, Tomášek Jan, Tomášek Jakub (68. Rezek Jakub), Havel Tomáš (46. Fiala Daniel) - Plšek, Baše Lukáš
Malšovice: Blažko Dominik - Javůrek Jiří, Franc Tomáš, Havlena Filip (46. Krejčí David), Majer Petr, Libřický Zdeněk (76. Lemon David), Soukup Pavel, Libřický Stanislav, Papík Zdeněk (84. Soukup Petr), Mihulka Martin (84. Franc Robin), Jarotek Lukáš (40. Jareš Jiří).
Havel Patrik, trenér ČM: Opět se nám nepovedl vstup do zápasu kdy jsme nebyli schopný najít recept na útoky Malšovic. Pak se nám sice podařilo zlepšit hru a dostávali jsme se do šancí ale podařilo se nám pouze snížit na 3:2. V závěru utkání nám soupeř ještě vstřelil branku na 4:2 a zaslouženě vyhrál toto utkání.
Zrůst Lukáš, trenér Malšovic: Ve středu nás čekalo přeložené utkání v Meziříčí. My neměli co ztratit a tak jsme k tomu utkání i přistoupili. Úvod utkání nám vyšel skvěle když se v 1’ prosadil Jarotek a za nedlouho Majer. Ve 35’ se zdálo, že je po zápase když na 3:0 zvyšoval mladík Mihulka M. Soupeř se ale nevzdal a ze zápasu udělal ještě pěkné drama. Nejprve krásným gólem Plška a po poločase z penalty. Poté jsme se opět vrátili k bojovnosti a utkání dohráli do zdárného konce. Pro nás velká vzpruha.