České Meziříčí - Meziměstí 4:1 (3:0)

České Meziříčí - Meziměstí 4:1 (3:0). 6. a 27. Roubal Zdeněk, 24. a 55. Ježek - 54. Kubeček Jakub. ŽK: 3:1 (54. Kozák, 64. Baše Lukáš, 75. Havel Patrik - 84. Borůvka Adam). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 150.
Rozhodčí: Kekelák Michal, Vlachynský Kamil, Machač Libor
Delegát: Mudruňka Jaroslav
České Meziříčí: Frynta David - Jančura, Kozák (80. Holeček), Petr, Fiala Josef (70. Baše David) - Rezek (80. Tomášek Petr), Roubal, Hlavsa, Tomášek Jan (70. Havel Patrik), Ježek - Baše Lukáš
Meziměstí: Škoda Jakub - Sedláček Jan (37.Borůvka Adam), Smrček Jakub (70.Bárta Petr), Smrček Pavel, Škola Adam, Hanák Lukáš, Gajdoš Petr, Šnábl Petr, Urban Patrik, Kubeček Jakub, Mucha Josef
Šnajdr Martin, trenér ČM: Konečně jsme se dočkali! Navázali jsme na dobrý výkon z Přepych a hlavně jsme se dokázali dostat do šancí a proměnit je. Zasloužená výhra a pochvala pro celý tým! Ale musím vyzdvihnout výkon Lukáše Bašeho!
Patrik Urban, člen výboru a správce hřiště Meziměstí: Už při cestě na zápas jsme vědeli, že to pro nás bude těžké. V bráně hráč a na střídačce dorostenci. Byl to náš nejhorší výkon od začátku sezóny. Kazili jsme přihrávky a soupeřům jsme to dávali přímo na nohu. Toho domácí využili a podle toho vypadá výsledek 4:1.