České Meziříčí - Miletín 1:2 (1:2)

České Meziříčí - Miletín 1:2 (1:2). 28. Čiháček Michal - 12. Vondrouš Filip, 38. Kněžourek Lukáš. ŽK: 4:2. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 178.
České Meziříčí:
Frynta David - Jančura David, Kozák, Tomášek Jan, Čiháček - Rezek (87. Tomášek Petr), Hlavsa, Hovorka, Ježek - Havel Lukáš (46. Slánský), Havel Tomáš

Miletín: Richter - Nosek, Novotný (18. Kněžourek), Leplt, Andrle, Bartoníček, Machačka, Nálevka, Krátký, Vondrouš, Urban (65. Kulina)

Mikušík Milan, trenér ČM: S Miletínem jsme odehráli jedno z nejpovedenějších utkání, kdy jsme si vypracovali více brankových příležitostí a to zejména ve druhém poločase, kdy jsme měli více ze hry. Dařilo se nám do šancí dostávat, ale bohužel kvalita v zakončení chyběla. Musíme se pokusit navázat na tento výkon v dalších utkáních.
Kraus Antonín, trenér Miletína: Souboj dvou nováčků soutěže nabídl více boj nežli pohledný kombinační fotbal. Domácí hráli tvrdě až na hranici únosnosti. Na což doplatil už v 18. minutě zraněním Novotný. Tentokrát jsme cenné body museli opravdu vydřít. Škoda že nám stále vázne koncovka, která by pomohla dohrávat zápasy ve větším klidu.