České Meziříčí - Nové Město nad Metují 2:1 (1:1)

České Meziříčí - Nové Město nad Metují 2:1 (1:1). 32. Šoun Michal, 55. Hlavsa Jan - 41. Fucyman David. ŽK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Jehlička František
České Meziříčí: Bouša Karel - Jílek, Rind Lukáš, Mikušík, Dyršmíd, Vlášek, Bouša Jan, Ptáček, Štěpán, Jahelka, Myšák, Šoun Michal, Hlavsa Jan
Slezák Miroslav, trenér ČM: Zápas s naším již tradičním soupeřem byl v celku vyrovnaný. První poločas jsme byli více na míči i díky úspornějšímu režimu soupeře. První branku zápasu jsme vstřelili zaslouženě my po rohu a důrazu Michala Šouna. Soupeř těsně před poločasem srovnal z ojedinělého brejku. Vstup do druhého poločasu se nám povedl a opět po rohu jsme se ujali vedení hlavou Honzy Hlavsy. Poté se hra odvíjela od vápna k vápnu, kde byl soupeř v několika šancích, ale neproměnil. Naši největší šanci ve druhém poločase měl náš Honzík Boušů, kde jeho lob skvěle zlikvidoval brankář hostí.  Podruhé za sebou se nám povedlo oslabené Nové Město porazit a díky tomu jsme se opět přiblížili 3. místu. Dnes jsme byli soupeři, od příští sezóny spoluhráči. Čekají nás ještě 2 zápasy, ve kterých chceme uspět a uvidíme na co nám to bude stačit.