České Meziříčí - Opočno 1:0 (0:0)

České Meziříčí - Opočno 1:0 (0:0). 82. Čiháček (Ježek). ŽK: 0:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 92
Rozhodčí: Klečka, Havlík, Filip
Delegát: nedelegován

České Meziříčí: Frynta - Slánský, Kozák, Provazník, Čiháček - Rezek, Tomášek Jan, Hovorka, Ježek (89. Slezák) - Baše Lukáš (87. Tomášek Petr), Havel Lukáš (85. Vošvrda)

Opočno: Effenberk – Lukášek, Navrátil, Petr, Škrabal  – Jelen, K. Polák – Skalický, T. Přibyl, Vondřejc – Pfeifer

Mikušík Milan, trenér ČM: První poločas s oslabeným soupeřem jsme sehráli v dobrém tempu a převážně na půlce hostí. Chyběla tomu přesnější kombinace kolem pokutového území a slabý důraz v zakončení. Vstup do druhé půle zvládli lépe hosté, což jsme jim umožnili špatným pohybem a nepřesnostmi. Po 15. minutách se hra vyrovnala a o utkání rozhodla jedna z mnoha standardních situací, kdy balón propadl na Čiháčka, který se štěstím rozhodl.

Jánský Jan, trenér Opočna: K utkání jsme odjížděli pouze v jedenácti bez několika hráčů základní sestavy. Domácí měli po většinu utkání územní převahu, ale do vyložených brankových příležitostí se dostávali jen sporadicky a pokud se dostali do blízkosti naší branky, podržel nás výborně chytající brankář Effenberk. O výsledku utkání rozhodla 82. minuta, kdy si hlavní rozhodčí vymyslel faul a ze standardní situace domácí vstřelili jedinou branku zápasu. Chtěl bych všem hráčům poděkovat za obětavý výkon.