České Meziříčí - Opočno 1:3 (0:1)

České Meziříčí - Opočno 1:3 (0:1). 80. Tomášek Jakub - 40. a 68. Brožek Šimon, 85. Polák Ondřej. ŽK: 2:3 (32. Rezek, 43. Provazník - 47. Labík Milan, 49. Šnajdr Martin, 92. Čtvrtečka Lukáš. ČK: 0:1 (90. Šnajdr Martin po 2x ŽK). Diváků: 200.
Rozhodčí: 
Dušek Jan, Matula Pavel, Bolehovský Lukáš

Delegát: Přibyl Miroslav
České Meziříčí: Frynta David - Krajňák (76. Jílek), Provazník, Tomášek Jan, Šlor (46. Hrudík Petr) - Fiala Josef, Rezek, Roubal Zdeněk, Tomášek Jakub - Fiala Daniel, Ježek
Opočno: Serbousek Jaroslav - Soumar Nikolas, Brožek Šimon, Labík Milan, Franc Tomáš (46. Holub Michal), Polák Ondřej, Přibyl Ondřej, Šnajdr Martin, Franc Jakub (58. Ptáček Ondřej), Holub Marek (88. Čtvrtečka Lukáš), Krištof Kristián (79. Serbousek Jaroslav).
Horký David, sekretář ČM: Strašně se nadřeme na gól a když obdržíme více branek než vstřelíme tak zákonitě prohrajeme. Gratulace k vyhranému derby do Opočna.
Šnajdr Martin, trenér Opočna: Že fotbal nemá logiku, potvrdil 1. poločas. Náš výkon byl tragický a mohli jsme prohrávat 0:5. Ale do kabin jsme šli s vedením 1:0, když jsme naši 2. šanci dotáhli k penaltě. Druhá půle byla z naší strany lepší, k ideálu měla však daleko. Uklidnil nás 2. gól, přesto jsme ze zápasu udělali drama. Hořká porážka pro Meziříčí, jež dojelo na koncovku. Pochvala za 2. poločas a výkon na hranici sebeobětování, kdy jsme ubránili tlak domácích i díky Serbouskovi v bráně! Pochvala i pro tři rozhodčí!