České Meziříčí - Opočno 4:1 (3:0)

České Meziříčí - Opočno 4:1 (3:0). 37. a 90.+2. Ježek (Hovorka a Rezek), 19. Tomášek Jan (Ježek), 41. Slánský (Baše) - 73. Čiháček vlastní. ŽK: 4:3. ČK: 1:0 (85. Slánský po dvou ŽK). PK: 0:0. Diváků: 150.
Rozhodčí: Vávra, Hofman, Horský
Delegát: Jindáček

České Meziříčí: Frynta 8 - Borecký 8, Provazník 8, Kozák 9, Čiháček 6 (87. Kubíček N) - Hlavsa 7 (73. Krajňák N), Tomášek Jan 9 (63. Rezek 7), Hovorka 8, Ježek 9 - Baše Lukáš 8, Slánský 8

Opočno: Effenberk - Lukášek, Vondřejc, Škrabal, Polák, Přibyl Ondřej, Jelen Lukáš (46. Školník), Tláskal (46. Pfeifer), Trubač, Přibyl Tomáš, Čuda

David Horký, vedoucí mužstva ČM: V dnešním derby jsme si Opočno namazali na chleba a na čtyři kousnutí ho zblajzli. Utkání rozhodl náš výborný vstup do zápasu, kdy jsme v prvním poločase soupeře jasně přehráli v záloze. Druhý poločas jsme se podvědomě spokojili s vysokým vedením a nechali Opočno čuchnout. Naštěstí hosté neměli svůj střelecký den. Několikrát nás i podržel brankář. Kluci hráli s patřičným nasazením a chutí a už se všichni těšíme příští neděli do Provodova.

Jan Jánský, trenér TJ Spartak Opočno: „Naprosto zasloužené vítězství domácích. V prvním poločase nás soupeř přehrával pohybem a větší chutí po vítězství. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, ale na zisk bodu to nestačilo. Za předvedenou hru jsme si body nezasloužili, s takovým výkonem bychom neporazili ani Slavoj Houslice."