České Meziříčí - Předměřice 0:4 (0:4)

České Meziříčí - Předměřice 0:4 (0:4). 10. a 28. Šimůnek Jakub, 17. Zeman Milan z pen., 36. Neradílek Lukáš. ŽK: 3:2 (16. Roubal, 41. Ježek, 41. Hrudík Petr - 41. Mrkvička Jan, 71. Šimůnek Jakub). ČK: 0:0. PK: 0:1. Diváků: 90.
Rozhodčí: Franěk Tomáš, Kalaš Radek, Hvězda Lukáš
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Slánský (46. Schejbal), Tomášek Jan, Hrudík Petr (46. Šlor) - Krajňák (24. Ježek) - Fiala Josef, Roubal Zdeněk, Tomášek Petr (46. Havel Patrik), Tomášek Jakub - Baše Lukáš
Předměřice: Markarjanc - Bouček Josef, Koubalík Petr, Neradílek Lukáš (67. Pumr Adam), Pekáč Štěpán (46. Voborník Josef), Zeman Milan, Mrkvička Jan, Šmarda Michal, Šimůnek Jakub, Netík Boris, Žoch David (76. Šolc Michal)
Horký David, sekretář ČM: Zasloužená výhra hostí. První poločas byl zcela v režii Slavoje a druhý už si výsledek pohlídal. U nás je to stále stejná písnička, mizerná trénovanost, individuální chyby a nezodpovědnost vůči kolektivu.
Mrkvička Lukáš, trenér Předměřic: K zápasu jsme jeli v nervózní náladě, protože při pátečním tréninku se nám zranil gólman a druhý byl odjety. Proto jsme museli stáhnout hráče z pole ale jako zkušený hráč si s tím poradil a i s trochou štěstí uzamknul bránu a zaslouženě jsme si odvezli všechny body. První půle nám výborně vycházela kombinační hra po zemi a chladnokrevné zakončení. Druhou půli jsme si již pohlídali. Jediná Kaňka na zápase je zranění našeho kapitána. Přejeme brzké uzdravení.