České Meziříčí - Předměřice 1:2 (0:1)

České Meziříčí - Předměřice 1:2 (0:1). 80. Baše Lukáš - 30. a 53. Strakatý Martin. ŽK: 3:3 (25. Roubal Zdeněk, 60. Jančura David, 89. Rezek - 50. Hronek, 50. Vyleťal, 70. Frank). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 70.
Rozhodč
í: Princ Zbyněk, Janeček Štěpán, Kubálek Lukáš
České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Kozák, Slánský, Hrudík Petr - Jančura David, Roubal, Rezek, Ježek - Baše Lukáš, Tomášek Jakub (62. Fiala Josef)
Předměřice: Švehlík Filip - Hronek Aleš, Ponikelský Luboš, Paizker Pavel, Ponikelský Tomáš, Polanský Vojtěch, Strakatý Martin, Pekáč Štěpán, Frank Richard, Šmarda Michal, Vyleťal Ondřej
Šnajdr Martin, trenér ČM: Dnes jsme podali katastrofální výkon. Kromě prvních pěti minut a závěrečného tlaku jsme si nebyli schopni přihrát, vystřelit a když už jsme si připravili předfinální fázi, tak finálku jsme zazdili špatnou přihrávkou. S fotbalem to nemělo nic společného. Bez zájmu, jiskry a pohybu se prostě vyhrát nedá. Předměřice vyhrály zcela zaslouženě. My se musíme vzpamatovat a připravit se na zbylé zápasy!
Pšenička Martin, vedoucí mužstva Pedměřic: Odehráli jsme slušné utkání a zaslouženě zvítězili. Závěr zápasu patřil domácím, ale výborně jsme to ubránili. Hráčům děkuji za bojovný výkon a důležité body z půdy soupeře.